Şcoala „Matei Basarab” -cel mai mare proiect târgoviştean pentru modernizarea infrastructurii preuniversitare

Continuă proiectul de extindere, reabilitare, modernizare şi echipare a Şcolii Gimnaziale „Matei Basarab”, valoarea finanţării europene accesate de către administraţia locală targovişteană fiind de 22.223.977,79 lei.
„In cadrul celei mai mari investiţii pe fonduri europene care a vizat vreodată o unitate de învăţământ din Targovişte, şcoala este reabilitată în întregime, va beneficia de o sală de sport, de laboratoare noi şi de o sală multifuncţională, de un teren de sport exterior ultramodern, urmând a se bucura şi de dotări didactice, de dotări şi echipament sportiv pentru sala de sport şi terenul exterior, de echipament audio-video, de echipament IT şi software sau de mobilier nou.
Totodată, şcoala va dispune şi de un sistem de panouri solare şi fotovoltaice de natură să confere independenţă energetică unităţii de învăţământ”, precizează Cristian Stan, primarul Municipiului Târgovişte.
Termenul de execuţie expiră în luna noiembrie, dar se fac eforturi pentru ca lucrările să fie finalizate până la începutul anului şcolar viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmboviţa: 254 de locuri de muncă disponibile

Potrivit informaţiilor furnizate de agenţii economici, în baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa sunt înregistrate la această dată 254 de locuri de muncă vacante.Pentru absolvenţii de studii superioare sunt oferite posturi de diriginte şantier, manager zonă, specialist în achiziţii, controlor financiar, director vânzări, director […]