Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” „Școală eTwinning”

0 0

Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” a obținut din nou titlul de „Școală eTwinning”. Certificatele de Școală eTwinning reprezintă atât o recunoaștere a reușitei personale a profesorilor, cât și o confirmare a rezultatelor deosebite obținute de întreaga echipă eTwinning din aceste școli.
Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” din Târgoviște se numărăm printre Școlile eTwinning – liderii universului eTwinning, dovada muncii în echipă, a colaborării și promovării metodelor inovatoare și bunelor -practici, o certitudine a implicării cadrelor didactice, elevilor, părinților în activitățile unor proiecte de calitate.
Pentru a primi acest certificat este o muncă asiduă, însă cu timpul orice rezultat e răsplătit.

Titlul de școală eTwinning conferă instituției care o obține calitatea de leader la nivelul comunității locale și naționale, aceasta fiind un model în implementarea învățării digitale, a siguranței online, precum și a creativității și inovației pedagogice. Școlile eTwinning promovează valorile cooperării dintre profesori și elevi în scopul realizării unor produse comune, prin colaborarea între echipe transnaționale de elevi.
Pornind de la teme variate, care explorează tradițiile, cultura, diversitatea, folclorul, tehnologia, dezvoltarea durabilă, echipele de proiect eTwinning conlucrează în scopul promovării unor modele pedagogice care includ învățarea colaborativă, centrată pe elev, precum și abordarea flexibilă a timpului și spațiului de învățare.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Modificarea structurii anului școlar

Modificarea structurii anului școlar a fost propusă în ședința de dialog social de către Ministrul Educației.Potrivit ministrului Educației, la ședința de dialog social, s-a discutat modificarea anului școlar 2021-2021. Au participat reprezentanți ai elevilor, părinților și profesorilor.Amintim că președintele a anunțat miercuri o vacanță forțată, de două săptămâni, în perioada […]