Școala Gimnazială nr. 4 Moreni va fi una dintre cele mai frumoase și bine dotate din Dâmbovița

Date:

Pentru administrația publică locală din Moreni- primar Constantin Dinu, reabilitarea și dezvoltarea infrastructurii de educație a reprezentat o preocupare constantă. Un proiect elocvent în acest sens este cel de la Școala Gimnazială nr. 4, aflat la această dată în curs de finalizare.

Reabilitarea, modernizarea și extinderea Școlii Gimnaziale nr. 4 Moreni continuă în ritm bun, fiind respectat  graficul de lucrări. Lucrarea principală , respectiv construirea sălii de sport și a pasajului de legătură cu corpul central al școlii se desfășoară în condiții bune și  se lucrează intens și în interiorul clădirii principale.

„Lucrările sunt finanțate din fonduri europene accesate  prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, valoarea proiectului fiind de 14.015.976,92 lei – din care partea de cofinanţare a municipalităţii morenare este de 2%. Proiectul include modernizarea infrastructurii existente (Corp C1 Şcoală), construirea unei noi săli de sport cu toate facilitățile-anexe, grupuri sanitare, vestiare şi duşuri), o sală de şedințe pentru consiliul elevilor, spaţii administrative, la care se adaugă împrejmuirea şi amenajarea spaţiilor exterioare”- a detaliat primarul Municipiului Moreni, Constantin Dinu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

A pierdut controlul mașinii și a ajuns în șant

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu...

 Incendiu produs la o casă în satul Urziceanca, comuna Ciocănești 

Detașamentul de Pompieri Titu a intervenit cu o autospecială...

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii dâmbovițeni 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au oprit în...

Falșii consultanți de investiții!

Ai decis să intri în lumea investițiilor și vrei...