Școala Gimnazială nr. 4 Moreni- 45 de ani de existență

1 0

La  Moreni au avut loc  activitățile organizate cu prilejul aniversării a 45 de ani de la înființarea Școlii Gimnaziale nr. 4. Cu acest prilej, primarul municipiului Moreni a prezentat proiectul care se află în implementare pentru această instituție de învățământ, intitulat ,,Reabilitare, modernizare, dotare şi extindere Şcoala Gimnazială nr. 4 Moreni”. Proiectul este finanţat din fonduri europene prin Programul Operaţional Regional şi are o valoare de 14.015.976,92 lei, din care partea de cofinanţare a municipalităţii morenare este de 2%.

Prin acest proiect, Școala Gimnazială nr. 4 din Moreni va fi modernizată și reabilitată integral și, mai mult decât atât, noile corpuri de clădire vor include o sală de sport și o sală de conferințe”- a precizat primarul Constantin Dinu.

Evenimentul aniversar a oferit bucuria de a sărbători întâlnirea cu cadrele didactice ce și-au adus contribuția deosebită la pregătirea elevilor pe parcursul celor 45 de ani. Un moment special celor care și-au dedicat viața pe altarul cunoașterii la Școala Gimnaziala nr. 4. O școală pentru toți! O școală pentru fiecare!

De asemenea, elevii și cadrele didactice au pregătit un program special în cadrul celei de a III-a ediții a Festivalului Copilăriei.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Lucrări de reabilitare termică la Școala Dragomirești

La Dragomirești, primarul Dragoș Vlădulescu a avut în această primăvară câteva reușite privind îmbunătățirea și dezvoltarea infrastructurii de educație. A fost rezolvat blocajul  de la grădinița din  Pârvulești- Decindeni și proiectul se apropie de finalizare. Și la  Grădinița Dragomirești, unde au fost  probleme legate de alimentarea cu energie electrică și […]