Şcoala Gimnazială „Mihai Viteazul” va fi printre cele mai moderne şi bine dotate şcoli din ţară

„Continuă lucrările pe şantierul care vizează modernizarea Şcolii Gimnaziale „Mihai Viteazul”! Proiectul, cu o valoare totală de 18.496.227,26 lei (inclusiv TVA), echivalează cu transformarea din temelii a unităţii de învăţământ amintite, care va fi reabilitată în întregime. Se vor construi nu mai puţin de 6 corpuri noi de clădire, realizându-se creşterea numărului de săli de curs de la 22 la 36, se va construi o sală de festivităţi, se va extinde sala de sport, se vor construi grupuri sanitare şi vestiare aferente zonei sportive, la care se adaugă o clădire tehnică”, a scris primarul Cristian Stan pe pagina sa de Facebook. Referitor la proiect, trebuie precizat că lucrările sunt finanţate prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 10, „Îmbunătăţirea Infrastructurii Educaţionale”, iar durata maximă de execuţie este de 12 luni.
Investiţia este în grafic, iar anul viitor copiii din zonă vor beneficia de una dintre cele mai moderne şi mai bine dotate şcoli din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Răspunsuri evazive, lucrări la Sfântu' Aşteaptă

Au trecut doi ani de la vizita de lucru efectuată în Dâmboviţa de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, aflat pe atunci la primul mandat şi nu s-a întâmplat mai nimic. Exceptând sancţionarea şefului de gară de la Titu, nu s-a concretizat niciuna din promisiunile în materie de infrastructură de transport iar […]