Şcoala Gimnazială „Mihai Viteazul” îşi va redeschide porţile în anul şcolar viitor

Proiectul de extindere, reabilitare şi modernizare a Şcolii Gimnaziale „Mihai Viteazul” avansează de la o săptămână la alta. Ne-am convins de asta cu prilejul vizitei pe şantier, la care au participat primarul Cristian Stan, administratorul public Gabriel Boriga şi viceprimarul Monica Ilie. În medie, sunt prezenţi pe şantier 50 de muncitori, ceea ce a permis ridicarea fără probleme a corpului nou de clădire, cu 14 săli de clasă şi laboratoare, dar şi efectuarea, în grafice, a lucrărilor de reabilitare la clădirea veche şi la extinderea sălii de sport.
Referitor la acest proiect, finanţat

din fonduri europene, primarul Cristian Stan a precizat că numărul sălilor de clasă va creşte, de la 22 la 36, că va fi construită o sală de festivităţi, va fi amenajată şi o bază sportivă în aer liber iar deasupra corpului vechi va fi realizată o terasă circula-bilă. Suprafaţa construită se măreşte cu aproximativ 60%, valoarea totală a investiţiei depăşind 18 milioane de lei.
Edilul este de părere că, la încheierea lucrărilor, Şcoala „Mihai Viteazul” se va număra printre cele mai moderne şi mai frumoase din ţară şi, la fel de important, a spus că anul şcolar viitor îi va găsi pe elevi şi profesori în noua unitate de învăţământ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cezar Preda, deputat: " Vom continua guvernarea, fie că vom avea alegeri anticipate, fie că alegerile vor avea loc la termen"

Deputatul Cezar Preda dă asigurări că „PNL rămâne fidel promisiunii făcute românilor, de a organiza alegeri anticipate. Pentru realizarea acestui deziderat, este necesară, potrivit Constituţiei, respingerea a două propuneri de premier. Parlamentarii PNL vor vota împotriva acestor propuneri, având ca obiectiv declanşarea alegerilor anticipate. Spre deosebire de PSD, Partidul Naţional […]