Școala Gimnazială „Matei Basarab” va fi redeschisă în martie

0 0

Continuă proiectul de extindere, reabilitare, modernizare si echipare a Şcolii Gimnaziale “Matei Basarab”, unul dintre cele mai mari pe zona de Educație, valoarea finanțării europene accesate de către administrația locală targovișteană fiind de peste 22 milioane de  lei.
Școala este reabilitată în întregime, va avea  sală de sport,  laboratoare noi si de o sală multifuncțională,  un teren de sport exterior ultramodern, și va dispune  de dotări didactice, de dotări și echipament sportiv pentru sala de sport și terenul exterior, de echipament audio-video, de echipament IT și software. Școala va avea  și  un sistem de panouri  fotovoltaice, care va asigura un anume grad de  independență energetică.

Proiectul de modernizare, reabilitare, extindere și dotare aflat în derulare la Școala Gimnazială „Matei Basarab” din municipiul Târgoviște se apropie de final, iar una dintre  cele mai moderne unități de învățământ din România își va redeschide curând porțile! 

 Fată de numeroasele întrebări primite pe această temă, precizez că reluarea cursurilor va putea fi realizată cel târziu în prima parte a lunii martie!”-a precizat primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Mihail Drugă este noul lider al Grupului PNL din Consiliul Județean

După un sir îndelungat de ședințe în care consilierii județeni liberali au făcut doar act de prezență, Gabriel Grozavu a fost schimbat din funcția (ce-i drept mai mult onorifică) de lider de grup. În locul său a fost ales Mihail Drugă, consilier cu mai multe mandate la activ și fost […]