ŞCOALA DE VARĂ „AER DE MUNTE”

În perioada 23 – 26 august 2018, municipalitatea morenară a organizat prima ediţie a Şcolii de vară – Tabără de creaţie şi educaţie nonfor-mală la Tabăra Căprioara din Moroeni. Activităţile la care au participat cei 22 de tineri şi copii din Moreni sub îndrumarea a trei formatori specializaţi au fost: tradiţii şi meşteşuguri româneşti, art quilling, origami, caligrafie şi scriere stilizată, confecţionarea de obiecte din materiale reci-clabile, educaţie nonformală, sport, mediu.
Pe parcursul celor patru zile, participanţii s-au implicat activ şi au dat dovadă de receptivitate, spirit de echipă, creativitate şi iniţiativă în desfăşurarea efectivă a activităţilor.
În urma evaluării finale a Şcolii de vară 2018, elevii au notat 100% în chestionarele specifice că au învăţat lucruri noi în această perioadă, vor mai participa la astfel de activităţi şi la alte activităţi comunitare pentru sprijinirea şi încurajarea tinerilor. De asemenea, evaluarea proprie a participanţilor asupra a tot ceea ce s-a întâmplat în cadrul Şcolii de vară arată că în proporţie de peste 90% întreaga desfăşurare a fost foarte bună şi bună.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MORENARUL ANDREI IVAN, ÎN LOTUL ROMÂNIEI DE TINERET

Selecţionerul reprezentativei sub 21 de ani a României, Mirel Rădoi, a anunţat lotul pentru următoarele două jocuri din preliminariile Campionatul European 2019. Pe 7 septembrie, tricolorii întâlnesc Portugalia, în deplasare, pentru ca pe 11 septembrie să întâlnească Bosnia-Herţegovina, la Ovidiu. Cei 24 de jucători pe care va miza Mirel Rădoi […]