Şcoala Coresi din Târgovişte şi Şcoala Gimnazială nr. 29 din Galaţi au reprezentat cu mândrie România, la EUROPEAN TRAFFIC EDUCATION CONTEST

0 0

In perioada 6-9 septembrie, elevi şi cadre didactice de la Şcoala Gimnazială Coresi din Târgovişte şi de la Şcoala Gimnazială nr. 29 din Galaţi au reprezentat cu mândrie România, la EUROPEAN TRAFFIC EDUCATION CONTEST, ajuns la cea de a XXXIII-a ediţie. Anul acesta, competiţia a fost organizată la Budapesta, în perioada 6-9 septembrie. Campionatul şi-a propus să demonstreze cât de importantă este cunoaşterea regulilor de circulaţie încă de la vârste fragede şi, prin urmare, să contribuie la reducerea gradului de victimizare a copiilor prin accidente de circulaţie. La start s-au aliniat echipe din 24 de ţări care au avut de parcurs 9 probe ce au constat în exerciţii teoretice şi practice. Locul I a fost adjudecat de echipa Rusiei, iar echipa României, coordonată de doamna profesor Susana Marinescu şi de către domnul profesor Stase Adrian, a ocupat locul IV.
De asemenea, echipajul României a fost singurul fără puncte penalizare în parcul şcoală-labirint.
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa adresează felicitări elevilor şi cadrelor didactice pentru performanţa obţinută şi îi asigură, în continuare, prin intermediul Serviciului Rutier, de acelaşi sprijin şi disponibilitate în ceea ce priveşte susţinerea orelor de educaţie rutieră şi organizarea concursurilor pe aceeaşi tematică.
De asemenea, instituţia noastră adresează mulţumiri Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa şi celorlalţi colaboratori care au acordat sprijin necondiţionat pentru pregătirea şcolarilor şi desfăşurarea diverselor competiţii pe linie de educaţie rutieră.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Anca Stoenescu (CSM Târgovişte), la Europenele de 3x3

Pentru a treia oara în istorie, România va găzdui turneul final al Campionatului European de baschet 3×3, eveniment care se va desfăşura la Bucureşti, în perioada 14-16 septembrie, şi va fi găzduit de Circul Metropolitan! De altfel, este pentru prima oară în istoria acestei discipline olimpice (n.n -baschetul 3×3 a […]