Schimbări radicale în zona centrală  și oborul Mănești, printr-un proiect finanțat în asociere cu Consiliul Județean

Date:

Comuna Mănești se numără printre cele 29 de unități administrativ-teritoriale dâmbovițene care vor primi cofinanțare de la Consiliul Județean pentru proiecte de interes local, în cadrul celei de a IV-a sesiuni de finanțare a PJDL. Pentru că a propus un proiect viabil, administrația publică locală- primar Constantin Alexandru, a fost inclusă cu una dintre cele mai importante finanțări,  valoarea totală a investiției fiind peste 3,7 milioane de lei.

Cu detalii a venit primarul Constantin Alexandru, care a  prezentat și  machetele 3D a celor două obiective finanțate prin asocierea dintre Consiliul Județean Dâmbovița și Primăria Mănești.

„Proiectul „Amenajare Spațiu Public în Centrul Civic al comunei Mănești”  este format din două obiective, anume Amenajare Parc Public în centrul civic al comunei Mănești, respectiv  Modernizare/Reamenajare Târg Săptămânal (oborul), în satul Mănești. Programul Județean de Dezvoltare Locală este benefic pentru comunitatea noastră și mulțumesc  pe această cale inițiatorului, președintelui Corneliu Ștefan, pentru sprijinul și deschiderea cu care a primit solicitările noastre privind proiectele edilitare.
Valoarea cumulată a proiectului este de 2.650.558,4 lei, din care 1.064.878,94 lei din partea Consiliului Județean Dâmbovița, restul, cofinanțare  de la bugetul Primăriei Mănesti”- a detaliat primarul Constantin Alexandru.
La începutul lunii iunie va începe procedura de licitație, prima etapă fiind   încărcarea proiectului  pe platforma de achiziții publice-SICAP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pahare de Bohemia Cristal: Eleganță și Rafinament în Fiecare Picătură

Bohemia Cristal este un nume sinonim cu luxul și...

Soluții Localizare GPS Pentru Utilaje de Construcții

Sectorul construcțiilor se numără printre cele mai dinamice și...