SCHIMBĂRI ÎN REGULAMENTUL DE VOLEI

Mihai ROŞOIU
0 0

VOLEIÎncepând cu anul com-petiţional 2016-2017 Consiliul Director a aprobat deschiderea platformei oficiale online a Federaţiei Române de Volei, http://cloud.frvolei.ro prin care se vor efectua legitimări, transferuri ale sportivilor, afilieri, dezafilieri ale cluburilor şi nu numai.
Până la data de 15.07.2016 toate cluburile sunt rugate să completeze formularul cu datele clubului şi să-şi încarce documentele clubului în platforma online.
Necompletarea acestora, va duce la inposibilitatea legitimării sportivilor şi a transferurilor acestora.
Preşedinţii cluburilor trebuie să semneze o declaraţie pe propria răspundere în care să asigure autenicitatea actelor scanate pe platforma online. Această declaraţie va trebui ataşata în platformă şi trimisă în original la sediul Federaţiei Române de Volei. În lipsa acestei declaraţii Federaţia Română de Volei nu va lua în calcul documentele transmise pe platforma online.
Procedura introducerii datelor va avea 3 etape:
– până la data de 15.07.2016 -introducerea cluburilor afiliate
– până la data de 01.09.2016 -introducerea sportivilor legitimaţi (scnarea fiecărei legitimaţii şi poza în format electronic a sportivilor cu legitimaţie valabilă şi în campionatul 2016-2017)
– începând cu 01.09.2016 – toate actele necesare legitimării sau transferării sportivilor se vor încărca pe această platformă.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Rătăcit pe munte şi salvat de jandarmii montani de la Peştera

În urma unei solicitări telefonice, jandarmii din cadrul Postului Montan Peştera au intervenit în sprijinul unui bărbat, lucrător la o stână din zona Surle din Masivul Montan Bucegi. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, din comuna Pietrari, judeţul Dâmboviţa a plecat de la stână în urma unor neînţelegeri cu […]