SCHIMBĂRI ÎN LIGA A II-A. ECHIPELE, OBLIGATE SĂ FOLOSEASCĂ DOI JUCĂTORI SUB 20 DE ANI

Mihai ROŞOIU
0 0

Pe lângă aprobarea noilor condiţii pentru ca echipele din Liga 2 să poată lua startul în competiţie începând cu ediţia 2019-2020, membrii Comitetului Executiv al FRF au decis în şedinţa din 12 decembrie şi alte măsuri pe care cluburile trebuie să le respecte din noul sezon.
O altă modificare importantă a fost efectuată în cadrul Regulamentului de Organizare a Activităţii Fotbalistice (ROAF) şi vizează numărul obligatoriu de tineri jucători utilizaţi ca titulari în Liga 2. Din sezonul următor, 2019/2020, un club va fi nevoit să folosească doi jucători sub 20 de ani, nu trei sub 22 de ani, aşa cum se întâmplă acum.
Reamintim că, pentru a participa în noul sezon al Ligii 2, fiecare club trebuie să asigure o garanţie financiară în valoare de 50.000 de lei pe care e obligatoriu să o achite înainte de startul competiţiei. Aceasta va fi returnată către cluburi la finalul sezonului, titrează liga2.ro.
Un alt punct extrem de important din acest regulament-cadru îl reprezintă obligativitatea tuturor cluburilor din Liga 2 de a avea la dispoziţie un teren de dimensiuni normale care să fie folosit exclusiv pentru copii şi juniori.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA E IN URCARE ÎN CLASAMENTUL WTA

Simona Halep începe, luni, săptămâna cu numărul 59 în fruntea clasamentului WTA, având un avans de 1.046 de puncte faţă de jucătoarea situată pe locul al doilea, germana Angelique Kerber, la fel ca în ierarhia anterioară. În partea sa superioară, clasamentul WTA nu va mai suferi modificări până la finalul […]