Published On: mie, dec. 19th, 2018

SCHIMBĂRI ÎN LIGA A II-A. ECHIPELE, OBLIGATE SĂ FOLOSEASCĂ DOI JUCĂTORI SUB 20 DE ANI

nichiduta.ro

Pe lângă aprobarea noilor condiţii pentru ca echipele din Liga 2 să poată lua startul în competiţie începând cu ediţia 2019-2020, membrii Comitetului Executiv al FRF au decis în şedinţa din 12 decembrie şi alte măsuri pe care cluburile trebuie să le respecte din noul sezon.
O altă modificare importantă a fost efectuată în cadrul Regulamentului de Organizare a Activităţii Fotbalistice (ROAF) şi vizează numărul obligatoriu de tineri jucători utilizaţi ca titulari în Liga 2. Din sezonul următor, 2019/2020, un club va fi nevoit să folosească doi jucători sub 20 de ani, nu trei sub 22 de ani, aşa cum se întâmplă acum.
Reamintim că, pentru a participa în noul sezon al Ligii 2, fiecare club trebuie să asigure o garanţie financiară în valoare de 50.000 de lei pe care e obligatoriu să o achite înainte de startul competiţiei. Aceasta va fi returnată către cluburi la finalul sezonului, titrează liga2.ro.
Un alt punct extrem de important din acest regulament-cadru îl reprezintă obligativitatea tuturor cluburilor din Liga 2 de a avea la dispoziţie un teren de dimensiuni normale care să fie folosit exclusiv pentru copii şi juniori.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro