SCHIMBĂRI IMPORTANTE ÎN FOTBALUL ROMÂNESC

Date:

Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, întrunit în mod statutar, în prezența majorității membrilor săi, domnii Gino Iorgulescu, Valeriu Argăseală, Lajos Rancz și Emilian Hulubei lipsind motivat, în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federației Române de Fotbal, la data de 23 mai 2023, adoptă următoarele decizii:
– Aprobă cu unanimitate de voturi sistemul de desfășurare al competiției U14.

– Aprobă cu unanimitate de voturi sistemul de desfășurare al Cupei Regiunilor.

– Aprobă cu unanimitate de voturi reprezentanții FRF în cadrul comisiilor UEFA.

– Aprobă cu unanimitate de voturi obiectivele FRF pentru programul FIFA Forward 3.0. De asemenea, aprobă și proiectul FIFA Forward 2.0 denumit Solidarity for Romanian Football County Associations Development.

– Aprobă cu unanimitate de voturi ca ediția 2023 a SuperCupei României să se desfășoare pe stadionul Ilie Oană din Ploiești la data de 08 iulie 2023, iar ora de începerea meciului urmând să fie stabilită ulterior.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente desfășurării meciului oficial dintre echipele naționale de seniori ale Israelului și României.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente participării Echipei Naționale U21 la Turneul Final al Campionatului European UEFA U21 – 2023, pentru stagiul de pregătire organizat în Italia și pentru stagiul de pregătire organizat la Centrul de Fotbal Mogoșoaia.

– Aprobă cu unanimitate de voturi componența nominală a comisiei de verificare a aspectelor de integritate și safeguarding în activitatea echipelor naționale de juniori.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile ocazionate de lucrările de reparații și modernizare a hotelului de la Centrul de Fotbal Mogoșoaia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

FILMUL DESPRE CALIFICAREA NAȚIONALEI LA EURO 2024, DIFUZAT ȘI LA TÂRGOVIȘTE

Spectatorii vor descoperi cele mai interesante momente din aproape...

Aproape 80 de străzi din Târgoviște reabilitate în ultimii patru ani

Constructorii continuă lucrările pe Strada Grigore Alexandrescu, din Târgoviște....

Mare atenție când cumpărați fructe și legume 

Atunci când mergem la cumpărături pentru fructe și legume,...