SCHIMBĂRI APROBATE ÎN COMITETUL DE URGENȚĂ AL FRF

Mihai ROŞOIU
0 0

În conformitate cu dispozițiile art. 49 din Statutul Federației Române de Fotbal, Comitetul de Urgență, compus din Răzvan BURLEANU -Președinte FRF, Gino IORGULESCU – Prim-vicepreședinte FRF, Octavian GOGA -Vicepreședinte FRF:

  • Aprobă prelungirea perioadei de transferuri până la data de 13 septembrie 2021 pentru toate competițiile de juniori (masculin și feminin) organizate de FRF aferente categoriilor de vârstă U16 și mai mici.
    Pentru evitarea oricărui dubiu, jucătorii/jucătoarele transferați/transferate ulterior datei de 06 septembrie 2021 nu vor putea participa la jocurile oficiale din cadrul competițiilor organizate de FRF la categorii de vârstă superioare U16 sau la cele organizate de LPF.
  • Aprobă Referatul comun al Comisiei de Fotbal Feminin și Departamentului de Fotbal Feminin cu privire la organizarea Ligii a IlI-a la fotbal feminin, competițiilor de junioare, calendarul competițional și calendarul financiar de acordare a sprijinului FRF către cluburile de fotbal feminin.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

FLORIN MAGHIRAN, PE PODIUMUL NAȚIONALELOR DE LUPTE DE PLAJĂ

Florin Maghiran, unul dintre cei mai în formă luptători ai Clubului Sportiv Târgoviște, a terminat pe podium ediția din acest an a Campionatului Național de lupte pe plajă pentru cadeți, juniori și seniori, desfășurată la Costinești, în perioada 29 august -1 septembrie.În urma unei evoluții mai mult decât bune, luptătorul […]