Published On: mie, aug. 7th, 2019

Schimb de experienţă cu membrii asociaţiei „Poduri” peste Podurile

nichiduta.ro

Alexandru Oprea, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, a primit la sediul instituţiei vizita unui grup de tineri din oraşul Vadul lui Vodă, Republica Moldova, sosiţi în judeţ în cadrul unui schimb de experienţă cu membrii asociaţiei „Poduri” peste Podurile, cu sediul în oraşul Pucioasa. Ca urmare a evaluării proiectelor pentru activităţi nonprofit, sesiunea I 2019, Asociaţia „Poduri” peste Podurile a fost selecţionată la finanţare de către Consiliul Judeţean Dâmboviţa, cu suma de 10.000 lei, pentru Tabăra de vară „Poduri peste Vad”, activitate ce urmăreşte să întărească relaţiile de prietenie dintre tinerii din Pucioasa şi cei din oraşul Vadul lui Vodă, localităţi ce sunt înfrăţite încă din anul 2006. Delegaţia a fost însoţită de viceprimarul oraşului Pucioasa, Dan Sprinceană. Preşedintele Alexandru Oprea a făcut o scurtă prezentare a judeţului şi a principalelor obiective de interes turistic, pe care tinerii urmează să le viziteze pe parcursul şederii lor în Dâmboviţa.
Oaspeţii de peste Prut au vizitat deja zona montană din nordul judeţului, Peştera Ialomiţei şi mai multe obiective turistice din municipiul Târgovişte. După întâlnirea de la sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, grupul de tineri şi cadrele didactice însoţitoare şi-au continuat programul cu o vizită la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro