Schimb de experienţă cu membrii asociaţiei „Poduri” peste Podurile

Alexandru Oprea, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, a primit la sediul instituţiei vizita unui grup de tineri din oraşul Vadul lui Vodă, Republica Moldova, sosiţi în judeţ în cadrul unui schimb de experienţă cu membrii asociaţiei „Poduri” peste Podurile, cu sediul în oraşul Pucioasa. Ca urmare a evaluării proiectelor pentru activităţi nonprofit, sesiunea I 2019, Asociaţia „Poduri” peste Podurile a fost selecţionată la finanţare de către Consiliul Judeţean Dâmboviţa, cu suma de 10.000 lei, pentru Tabăra de vară „Poduri peste Vad”, activitate ce urmăreşte să întărească relaţiile de prietenie dintre tinerii din Pucioasa şi cei din oraşul Vadul lui Vodă, localităţi ce sunt înfrăţite încă din anul 2006. Delegaţia a fost însoţită de viceprimarul oraşului Pucioasa, Dan Sprinceană. Preşedintele Alexandru Oprea a făcut o scurtă prezentare a judeţului şi a principalelor obiective de interes turistic, pe care tinerii urmează să le viziteze pe parcursul şederii lor în Dâmboviţa.
Oaspeţii de peste Prut au vizitat deja zona montană din nordul judeţului, Peştera Ialomiţei şi mai multe obiective turistice din municipiul Târgovişte. După întâlnirea de la sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, grupul de tineri şi cadrele didactice însoţitoare şi-au continuat programul cu o vizită la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Finalizarea proiectului "Servicii medicale de tratament al persoanelor infectate cu HIV/ SIDA"

S-a finalizat proiectul „Servicii medicale de tratament al persoanelor infectate cu HIV/ SIDA”, proiect finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 20142020. Activitatea principală a proiectului a constat în decontarea tratamentului precoce al persoanelor infectate cu HIV/SIDA incluse în Programul naţional de prevenire, supraveghere şi control al […]