Scandal URIAŞ după meciul Chindiei de la Brăila: „Băga-mi-aş p**a în voi şi-n galeria voastră”

Mihai ROŞOIU

Potrivit suporterilor târgovişteni prezenţi la meciul de Liga a II a dintre Dacia Unirea Brăila şi Chindia Târgovişte (1-0), la finalul meciului, portarul formaţiei dâmboviţene i-ar fi înjurat într-un mod grobian.
Ultimul meci înainte de Sărbători pentru Chindia Târ-govişte s-a încheiat cu o înfrângere şi un scandal de proporţii. Protagonişti au fost puţinii suporteri ai divizionarei secunde şi portarul Iustin Popescu. Oamenii veniţi de la Târgovişte, pe cont propriu, pentru a-i susţine pe fotbaliştii dâm-boviţeni i-au reproşat goal-kepeer-ului îmrumutat de la Dinamo eroarea uriaşă de la gol, moment în care acesta şi-ar fi pierdut cumpătul.
„Băga-mi-aş p**a în voi şi-n galeria voastră”, ar fi strigat Popescu după ce fanii i-au cerut să se întoarcă în Ştefan cel Mare. Apariţia informaţiei pe pagina de facebook a suporterilor a stârnit o adevărată revoltă printre târgovişteni, care îl vor plecat de la echipă pe Iustin Popescu. Zeci de mesaje au fost postate de fanii Chindiei pe pagina FC Chindia Târgovişte, cele mai multe fiind vehemente la adresa goal-keeper-ului. De furia oamenilor n-a scăpat nici Octavian Morariu, fundaşul venit în iarnă de la Juventus Bucureşti intrând, de asemenea, în conflict cu unii dintre fani.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CEA MAI MARE SURPRIZĂ A CAMPIONATULUI FCM Alexandria - Flacăra Moreni 0-1 (0-0) A marcat: Laurenţiu Plăcintă (min.50 - pen)

FCM Alexandria a pierdut pentru prima oara in acest sezon, chiar acasă, 0-1 cu Flacăra Moreni, iar şansele ei la promovare scad drastic, Petrolul dis-tantandu-se la 5 puncte in fruntea seriei. Alexandrenii au avut şansele lor in acest meci, au ratat un penalty in minutul 15 prin Floricel, apoi au […]