Scandal la UPU Târgovişte

0 0

Poliţiştii şi jandarmii au intervenit în forţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte pentru a aplana un conflict iscat de romii din Bălteni. Se pare că mai multe persoane din Bălteni au venit la Unitatea de Primire Urgenţe cu o persoană pentru îngrijiri medicale.
Conflictul ar fi pornit de simplul fapt că respectivele persoane au dat buzna peste personalul medical, împiedicând actul medical. Agenţii de pază cel mai probabil le-a spus persoanelor să aştepte afară, însă de aici a pornit un scandal mare.
Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, sprijiniţi de efective de jandarmi, au intervenit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte pentru aplanarea conflictului. În cursul serii de 13 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi că mai multe persoane provoacă scandal în incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, pe fondul unor nemulţumiri, mai multe persoane, din Bălteni, au manifestat un comportament recalcitrant, au provocat scandal şi s-au îmbrâncit cu agenţii de pază, moment în care geamurile de la uşa de acces în spital s-au spart. Cei în cauză însoţeau un membru al familiei care urma să fie investigat medical şi nu li s-a permis accesul în camera de gardă. Aceştia au fost conduşi la sediul poliţiei pentru audieri. Pe numele a patru dintre ei, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi distrugere. Bănuiţii sunt cercetaţi în stare de libertate.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Deputat Carmen Holban: Sunt împotriva acreditării medicilor de familie şi a medicilor stomatologi

Pe fluxul legislativ se află actualmente un proiect de lege pentru modificarea unor acte normative în domeniul sănătăţii, care vizează exceptarea cabinetelor de medicină de familie şi a cabinetelor medicale dentare de la acreditarea prevăzută de Legea nr. 185/2017 privind asigurarea calităţii în sistemul de sănătate. De asemenea, actul normativ […]