SCANDAL ÎNAINTE DE PRIMUL MECI AL CHINDIEI PE „EUGEN POPESCU”

Date:

Oamenii au luat cu asalt aplicația de vânzare a biletelor online pentru meciul Chindia – FC Voluntari, de vineri, ora 20:00, dar și casele de bilete ale noului stadion, care se redeschide după 4 ani de așteptare. Mulți suporteri acuză clubul că n-au prins locuri fiindcă „s-au dat invitații gratuite pentru «sponsori»”, titrează gsp.ro.

Redeschiderea stadionului „Eugen Popescu” din Târgoviște, care va găzdui primul meci de Superligă al Chindiei după o pauză de 25 de ani și primul după 4 ani de la ultima promovare, a stârnit un interes peste așteptări din partea suporterilor. Care au luat cu asalt atât casele de bilete, dar și aplicația pentru achiziționarea tichetelor online. Primii oameni s-au așezat la coadă puțin după ora 6:00 dimineață, deși ploua, iar casele se dechideau la 10:00.

De ticketing s-a ocupat o firmă specializată, Entertix/Myticket, care și-a trimis reprezentanții la arenă. Și în numai 10 minute se vânduseră peste 2.000 de tichete în online, iar la case era deja coadă de peste 300 de persoane, mai scrie gsp.ro.

În acel moment, clubul a decis să sisteze vânzarea biletelor în mediul online, pentru a da posibilitatea celor de la case, în marea majoritate localnici, să-și achiziționeze și ei tichete.

 Un sector de 370 de locuri este rezervat suporterilor celor de la FC Voluntari, iar un altul, de aceeași capacitate, va fi lăsat liber, tampon între susținătorii celor două formații.

Deja au apărut bișnițarii pe internet, care vând pe OLX bilete cu 150-200 lei. Tichetele au costat 40 lei și 50 lei la Tribuna I, 30 de lei la Tribuna a II-a și 20 lei în zonele destinate galeriilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Panică și groază, o casă a fost cuprinsă de flăcări 

Pompierii au fost solicitați să intervină în cazul unui...

Șoferii trebuie să fie foarte atenți când  temperatura trece de 35 de grade Celsius

Aceștia trebuie să își adapteze limita de viteză în...

Incendiu puternic între localitățile Perșinari și Raciu

Un incendiu de vegetație a izbucnit ieri,  între localitățile...

Jandarmeria Dâmbovița este mandră de rezultatele jandarmului Constantin Rizea 

Plutonierul-adjutant șef Constantin Rizea a primit din partea primarului...