SCANDAL ÎN TIMPUL MECIULUI CU ALEKSANDRA KRUNIC

Mihai ROŞOIU
1 0

Sorana Cîrstea s-a calificat în runda a doua a turneului de Grand Slam de la Wimbledon, după ce a învins-o pe Aleksandra Krunic, cu 7-6 (5), 7-6 (1). În tie-break-ul primului set, deranjată de un spectator care vorbea întruna, Sorana Cîrstea nu a mai rezistat și s-a dus direct la arbitrul de scaun Timothee Mevel.

„Nu știu cine e, comentează la fiecare punct. Ești arbitru de scaun, nu-mi face bine, trebuie să faci ceva”, a auzit spunând sportiva noastră.

Ulterior, arbitrul a întrebat-o pe „Sori” dacă știe cine este spectatorul în cauză, pentru a lua măsuri. Jucătoarea noastră nu l-a putut identifica pe fanul care a deranjat-o, astfel că partida a continuat fără ca acesta să fie sancționat.

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 2 de la Wimbledon 2022, după ce a învins-o pe Aleksandra Krunic, scor 7-6 (5), 7-6 (1), la capătul unui meci care a durat o oră şi 44 de minute.

Sorana Cîrstea a controlat jocul în ambele seturi, însă de fiecare dată a avut probleme cu finalizarea lor. În primul act, românca a condus cu 2-0, 4-1 şi 5-2, a ratat două mingi de set la 5-3 şi apoi a fost egalată. În tiebreak, a început bine, cu 2-0, dar apoi Krunic (29 ani, 107 WTA) a echilibrat situaţia. Cîrstea a reuşit să câştige ultimele două puncte de la 5-5, câştigând cu 7-5.

În setul al doilea, Krunic a condus cu 1-0 şi 2-1, dar apoi Cîrstea a preluat controlul şi s-a desprins la 5-3. A servit pentru meci la 5-4, însă a fost egalată şi s-a ajuns din nou în tiebreak, unde a câştigat primele şase puncte, tranşând soarta setului şi a meciului.

Cîrstea a avut mai puţine mingi direct câştigătoare decât adversara sa, 21-23, şi mai multe erori neforţate, 27-25, însă la total a fost superioară, cu 82-75.

Cîrstea, care şi-a asigurat un cec de 78.000 de lire sterline şi 70 de puncte WTA, are acum 4-1 în meciurile directe cu Krunic, pe care o învinsese recent la Birmingham, cu 6-1, 6-1, în optimi.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA CÎRSTEA, SUCCES DIFICIL ÎN PRIMUL TUR LA WIMBLEDON

Sorana Cîrstea s-a calificat cu greu în turul al doilea la Wimbledon, fiind astfel prima românca care reușește această performanță. Jucătoarea noastră a trecut în primul tur de sportiva Aleksandra Krunic (107 WTA), scor 7-6 (5), 7-6 (1). Meciul a durat o oră şi 44 de minute. Sorana Cîrstea a […]