Scandal în oraşul Titu

0 0

scandal tituPoliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu au fost sesizaţi că pe raza localităţii a avut loc un conflict spontan. În scurt timp, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului constatând că între două grupuri de persoane ar fi avut loc o altercaţie pe fondul unor discuţii în contradictoriu. În urma altercaţiei, un bărbat de 29 de ani a fost transportat la un spital din Bucureşti pentru investigaţii medicale, urmând ca în cursul acestei zile să fie externat.
De asemenea, patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 33 şi 61 de ani au fost conduşi la sediul Poliţiei Oraşului Titu pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PSD Dâmboviţa: Şi-au depus intenţia de candidatură pentru alegerile parlamentare 2016

Data de 20 iulie a fost termenul limită pentru depunerea intenţiei de candiatură a social-democraţilor dâmboviţeni pentru alegerile parlamentare din noiembrie 2016. În cadrul unei conferinţe de presă a PSD Dâm-boviţa, secretarul executiv, Alexandru Oprea a anunţat numele celor care şi-au depus intenţia de candidatură pentru alegerile parlamentare. Pentru Senat: […]