SCANDAL DIN CAUZA UNUI FOST JUCĂTOR AL CHINDIEI TÂRGOVIȘTE

Date:

Perioada dintre sezoane este mereu aprinsă din punct de vedere al transferurilor, însă acum totul a escaladat! ProSport a aflat că există un război deschis din cauza transferului lui Godberg Cooper (25 de ani).

ProSport a aflat că Godberg Cooper, atacant cu dublă cetățenie – ghaneză și italiană, a semnat pe mail un contract cu UTA Arad. La negocierile pe care le-a avut cu formația arădeană, Cooper a fost reprezentat de Bogdan Apostu, impresar care n-ar fi avut acest drept.

Din informațiile ProSport, reprezentanții legali ai lui Cooper în România erau Laurette Nogo și Salif Nogo, însă aceștia au fost săriți din schemă de Apostu, care l-a dus pe jucător la UTA, în condițiile în care și ceilalți doi impresari l-au propus pe atacant la formația arădeană.

„La Cooper este o situație interesantă. El e semnat cu Laurette și Salif Nogo, dar Bogdan Apostu l-a luat și l-a adus aici la UTA. Știu că el a fost propus la UTA și de familia Nogo. Situația e ciudată, dar și amuzantă dacă privim din afară. Totuși, Bogdan nu e normal ce a făcut, deși el oricum avea ușile deschise la noi la UTA”, a spus o sursă din cadrul clubului arădean pentru ProSport.

Conform informațiilor noastre, Cooper a avut stipulat în contractul de reprezentare cu familia Nogo un punct prin care ar fi fost obligat ca la finalul contractului cu Chindia să semneze prelungirea pe încă doi ani cu cei doi impresari, însă jucătorul n-a vrut să facă acest lucru.

Aflând că fotbalistul nu mai vrea să continue cu cei doi impresari, deși contractul l-ar fi obligat, Bogdan Apostu a ieșit pe contraatac și l-a convins pe Cooper să-l reprezinte în fața oficialilor de la UTA.

Întrebat de reporterul ProSport dacă Cooper a semnat cu Bogdan Apostu în această vară, impresarul a părut iritat: „Acum mă tragi la răspundere? Eu nu cred că Cooper este sub contract cu altă firmă de impresariat. Discuția asta e fără sens. Și chiar dacă ar fi așa nu mă privește pe mine. Știu de unde pleacă prostiile astea și n-am de gând să intru într-o polemică de doi bani. Sunt mai bun de atât! Din punctul meu de vedere, Cooper nu avea semnat cu niciun impresar atunci când a semnat cu mine”.

Întrebat dacă Cooper a semnat cu UTA, Apostu a răspuns: „Nu pot să-ți spun ceva înainte ca lucrurile să se întâmple. Când va fi ceva concret vom putea discuta”.

Contactată de ProSport, Laurette Nogo s-a rezumat să spună doar: „Dacă în ziua de azi să fii mai bun de atât înseamnă să cobori la nivelul cel mai jos pentru un comision de doi lei, nu, mulțumesc! Eu chiar sunt mai bună de atât”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Polițiștii rutieri dâmbovițeni fac razii în  tot județul Dâmbovița 

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița...

Stop traficului de persoane!O sesiune informativ preventivă dedicată asistenților maternali și minorilor 

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a...