„Sbor la Gorgota”, o sărbătoare pe cinste

0 0

A devenit tradiţie, ca în fiecare an, satul Gorgota din comuna dâmboviţeană Răzvad să îmbrace haine de sărbătoare pe 6 august, când biserica prăznuieşte Schimbarea la Faţă.
Cu mic, cu mare, şi anul acesta, localnicii din satul Gorgota şi din întreaga comună Răzvad au petrecut alături de oaspeţii lor, de Ziua satului Gorgota, sărbătoare păstrată din moşi-strămoşi sub denumirea de „Sbor la Gorgota”. A avut loc un spectacol „Sbor la Gorgota” pregătit de primarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru, viceprimarul Ionela Şerban şi Consiliul Local Răzvad. Oficiile de gazdă au fost făcute de Cristina Ilie.
Nu au lipsit, nici invitaţi precum deputatul Carmen Holban, Alexandru Oprea, preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi consilieri judeţeni.
Atmosfera de sărbătoare a fost întreţinută de artişti precum Creola Stanciu, Simona Dinescu. Seara a fost încheiată de un recital susţinut de Ionuţ Dolănescu şi Doiniţa Dolănescu. Cu toţii au admirat şi un superb foc de artificii.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Festivalul "Padina Folk", intră în linie dreaptă

Mircea Baniciu, Vasile Şeicaru, Maria Gheorghiu, Cătălin Stepa, Adrian Bezna, Andrei Păunescu, Trupa Calendar, Magda Puşkaş, Nicu Zotta şi Cristi Corcioveanu, aceştia sunt artiştii care vor cocerta pe scena Festivalului „Padina Folk” ce va avea loc în zilele de 15 şi 16 august 2019, în zona Telecabinei Peştera din Munţii […]