Şase milioane de lei pentru modernizarea străzilor din Târgovişte incluse în Lotul 2

Aleşii locali au votat, în şedinţa ordinară din luna martie, proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-eco-nomici pentru obiectivul de investiţii „Modernizare şi reabilitare drumuri de interes local în Municipiul Târgovişte Lot 2”. Valoarea maximă a investiţiei a fost estimată la şase milioane de lei, fiind prevăzute intervenţii pe nouă străzi, cu o lungime totală de 3,4 kilometri.
Vor fi asfaltaţi 15490
mp de carosabil şi 8724 mp de trotuare aferente străzilor Cpt. Tudorică Popescu, Stolnic C-tin Cantacuzino, Nifon, Miron Costin, Ileana Sărăroiu, Lt. Viorel Mărceanu, Pădurii, Plantelor şi Crângului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MADR încurajează înfiinţarea şi dezvoltarea formelor asociative în agricultură

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale informează că se află în desfăşurare licitaţia deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înfiinţării şi dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”. Procedura a fost lansată pe 7 loturi la nivel naţional, în conformitate cu prevederile legislaţiei naţionale din domeniul achiziţiilor […]