Sărbătoare la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Pucioasa

Ş.E.
0 0

pucioasaAstăzi, cu prilejul Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice – 1 octombrie, în cadrul Centrului de Îngrijire şi Asistenţă Pucioasa, din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa, sunt sărbătoriţi cei 56 beneficiari vârstnici cu dizabilităţi.
„Această zi trebuie să fie o zi specială nu doar pentru seniorii din întreaga lume, pe care îi sărbătorim la această dată, ci pentru noi toţi, cei care ar trebui să le arătăm respect şi preţuire pentru eforturile şi reuşitele de care au dat dovadă de-a lungul timpului.
Astăzi, 1 octombrie 2014, începând cu ora 10.00, elevi de la Şcoala gimnazială Runcu şi Şcoala gimnazială Grigore Rădulescu-Bezdead, îndrumaţi de profesor Negulescu Măria şi profesor Ciurea Daniela, susţin un program de cântece, poezii şi dansuri, sub genericul „Bucurii şi amintiri într-o zi frumoasă de toamnă”.
Beneficiarii din cadrul Centrului de Îngrijire şi Asistenţă Pucioasa vor participa şi la o masă festivă, meniul fiind asigurat de către CAR Pensionari Speranţa Pucioasa, iar ziua se va încheia cu audiţii muzicale. La mulţi ani tuturor persoanelor vârstnice!”, a transmis ing. Cristiana Bucur, director DGASPC Dâmboviţa.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CSM, PRIMA ECHIPA CALIFICATA IN CUPA!

La sfârşitul săptămânii trecute au avut loc primele meciuri din cadrul Cupei României la volei feminin, ediţia 20142015. Participă doar cele 12 formaţii din Divizia A1, iar sistemul de desfăşurare este cel din sezonul trecut. Primele patru clasate din campionatul precedent (reprezentantele României în Cupele Europene) sunt exceptate de la […]