Săptămâna Europeană a Sportului 

Date:

Participă și tu la premiile BeActive!Fiecare finalist va primi 2 500 euro, în timp ce fiecare dintre cei trei câștigători de pe primul loc va primi 10 000 euro. 

Premiile BeActive au fost create pentru a sprijini proiecte și persoane care sunt dedicate promovării sportului și activității fizice în întreaga Europă și au 4 categorii 

Premiul pentru educație BeActive – își propune să demonstreze modul în care educația îi poate încuraja pe copii să fie activi, în afara activității fizice tipice care se desfășoară într-o zi normală de școală. 

Premiul BeActive Workplace – celebrează activitățile exemplare la locul de muncă, prin care angajații sunt încurajați să fie activi. 

Premiul pentru erou local BeActive – onorează realizările individuale în motivarea altor persoane să fie active. Premiul oferă recunoaștere persoanelor care au lucrat în mod constant pentru a promova participarea la sport și/sau activitate fizică în comunitatea lor locală.

Premiul BeActive Across Generation – onorează proiectele de promovare a sportului intergenerațional, celebrând faptul că toată lumea poate beneficia de activități care îmbunătățesc sănătatea și bunăstarea.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Polițiștii rutieri dâmbovițeni fac razii în  tot județul Dâmbovița 

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița...

Stop traficului de persoane!O sesiune informativ preventivă dedicată asistenților maternali și minorilor 

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a...