Săptămână de foc pentru pompierii dâmboviţeni

0 0

In perioada 01 – 07 iulie 2019, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 35 de evenimente: 6 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, etc.), 4 incendii de vegetaţie, 10 acţiuni pentru asigurare zonă, 4 acţiuni pentru asistenţă persoane, 3 acţiuni pentru evacuarea apei din gospodăriile populaţiei şi 8 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (5 salvări de animale şi 3 degajări copaci căzuţi pe carosabil). Echipajele SMURD din cadrul ISU „Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 294 cazuri medicale.
Subunităţile de intervenţie au desfăşurat: două exerciţii pentru antrenamentul personalului de intervenţie şi 5 acţiuni de recunoaştere în teren (pentru identificarea şi evaluarea căilor de acces şi intervenţie).
Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, controale de specialitate pe linia prevenirii incendiilor la instituţii publice şi operatori economici din judeţ. Pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de instruire şi informare preventivă. De asemenea, a fost acordată asistenţă tehnică de specialiate pe linia prevenirii incendiilor şi avizării-autorizării.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Preşedintele Alexandru Oprea cauta soluţii pentru problemele judeţului

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea caută soluţii pentru a rezolva problemele cu care se confruntă judeţul. În cadrul unei conferinţe de presă, şeful judeţului a spus că sunt foarte multe probleme şi a mai ţinut să sublinieze faptul că nu s-a dus la CJ să taie frunză la câini. […]