SĂNDOI, ÎNCĂ UN AN LA CHINDIA?

Mihai ROŞOIU
1 0

În urma înfrângerii cu Sepsi, Emil Săndoi a făcut un anunţ în legătură cu viitorul său. Venit la Chindia în vara lui 2020, Emil Săndoi a reuşit să facă minuni la formaţia târgovişteană, cu un buget mai mult decât limitat şi mari probleme administrative.

De doi ani, echipa joacă ”acasă” doar în deplasare, la Ploieşti, Buzău sau unde mai poate fi primită, întrucât se lucrează la noul stadion.

Stagiunea trecută, echipa promovată în 2019 în Liga 1 a fost la un pas de a prinde play-off-ul, încheiând sezonul regular la trei puncte de Botoşani, ocupanta locului şase.

Însă, în actuala stagiune, problemele echipei s-au înrăutăţit, iar plecările importante de la club, ale lui Daniel Popa sau Cristian Neguţ, nu au ajutat.

Aşadar, în urma înfrângerii cu Sepsi, Chindia a fost ”condamnată” la baraj şi va fi nevoită să o învingă, cel mai probabil, pe Concordia Chiajna pentru a se menţine în Liga 1.După eşecul de la Sfântu Gheorghe, Emil Săndoi a anunţat oficial că a semnat o prelungire de contract cu Chindia Târgovişte.

Clubul i-a propus tehnicianului de 57 de ani să continue doi ani pe banca tehnică, dar acesta nu a vrut să accepte decât o prelungire de un an.

În plus, Emil Săndoi a dezvăluit că nu a dus lipsă de oferte, însă a preferat să îşi onoreze înţelegerea cu Chindia.


Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DECIZII DE ULTIMĂ ORĂ ALE FEDERAȚIEI ROMÂNE DE BASCHET

Consiliul Director al Federatiei Romane de Baschet, convocat statutar de presedintele FRB, Emilia-Carmen Tocala, si intrunit in format mixt in data de 05.05.2022, cu prezenta a 13 membri (6 membri au participat fizic la sedinta de la sediul FRB iar alti 7 membri au participat online pe zoom), a adoptat […]