SĂNDOI E SIGUR CĂ NU VA AJUNGE LA UNIVERSITATEA CRAIOVA

Mihai ROŞOIU
0 0

Universitatea Craiova a rămas fără antrenor după ce s-a despărţit din nou de Corneliu Papură. Oltenii caută un tehnician, iar Mihai Rotaru a anunţat, în exclusivitate pentru ProSport, că în câteva zile lucrurile se vor lămuri. Unul dintre numele vehiculate este cel al lui Emil Săndoi, dar fostul internaţional craiovean este convins că nu are nicio şansă.
Oltenii s-au despărţit de Corneliu Papură, tehnicianul care nu mai câştigase de 7 meciuri, iar Mihai Rotaru a anunţat în exclusivitate pentru ProSport că în câteva zile va decide cine va fi noul antrenor al echipei. Unul dintre numele vehiculate este cel al lui Emil Săndoi, neînvins de 8 etape pe banca Chindiei Târgovişte, formaţie aflată pe locul 6.
„Eu am mai declarat şi mi-a părut rău pentru că s-au născut speculaţii. Eu am zis atunci că orice jucător care a evoluat la U Craiova îşi doreşte să facă parte din acest club. Dar s-a interpretat. Eu am câştigat trofee acolo”, a declarat Emil S?ndoi.
„Ştiţi că nu mint şi nu o să mint niciodată. Nu am vorbit cu nimeni şi nu ştiu dacă ar putea să mă sune, pentru că eu sunt sub contract cu un club în momentul de faţă.
Nu e nicio clauză la mine, ca să fiu sincer. La mine, contractele contează mai puţin. E foarte importantă o strângere de mână. Eu cred că, sau cel puţin pentru mine, e mult mai importantă decât un contract.
Dacă mâine te sună Rotaru, ce o să-i spui?
„Nu o să mă sune. (Râde)”, a mai spus Săndoi pentru Telekom Sport.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ALEXNDRA GHIŢĂ A PLECAT ÎN TURCIA PENTRU MECIURILE NAŢIONALEI DE BASCHET

Reprezentativa feminină de baschet a României a plecat, pe 31 ianuarie înTurcia pentru ultimele meciuri din cadrul Grupei D din Women’s EuroBasket 2021 Qualifiers. Conform calendarului competiţional, Acvilele pregătite de antrenorul Ayhan Avci se vor confrunta cu selecţionata similară a Cehiei, în data de 4 februarie, de la ora 14:00, […]