SĂNĂTATEA este în „moarte clinică” iar medicii sunt puşi în faţa alegerii care dintre pacienţi trebuie să trăiască şi care nu

0 0

Guvernul se bate politic, în timp ce SĂNĂTATEA din România este în „moarte clinică”, medicii sunt puşi în faţa alegerii care dintre pacienţi trebuie să trăiască şi care nu. Guvernul Cîţu, clar este pe contrasens cu criza sanitară din România, reuşind cu brio să ducă Sănătatea în „moarte clinică”. Spitalele din România fac cu greu faţă fluxului mare de bolnavi cu COVID-19, medicii recunosc public că au ajuns să fie puşi în faţa alegerii care dintre pacienţi trebuie să trăiască şi care nu, din lipsă de paturi la ATI. Ce se întâmplă astăzi, în România depăşeşte orice limită a unui stat funcţional. Am ajuns să trăim într-o ţară cuprinsă de focurile prostiei şi incompetenţei, care cedează în fiecari zi în lupta cu inamicul COVID-19 şi asta din cauza actualului Guvern, care s-a dovedit incapabil să gestioneze criza COVID-19.
Unităţile de Primiri Urgenţe din Bucureşti şi din ţară, se confruntă cu o situaţie extrem de dificilă, ca urmare a creşterii numărului de pacienţi confirmaţi cu noul Coronavirus care necesită internare pe Secţiile de ATI.Majoritatea cazurilor prezente în UPU sunt medii şi grave. Principala problemă identificată este aceea că pacienţii ajung târziu la spital, deşi aveau simptome sugestive de câteva zile.
Dacă acest GUVERN nu poate gestiona această criză, singura şansă de a ajuta sistemul sanitar să facă faţă acestui val trei este ca noi, cetăţenii să dăm dovadă de responsabilitate şi să acţionăm astfel:
POARTĂ CORECT MASCA! EVITĂ AGLOMERAŢIILE! Respectă măsurile de protecţie şi distanţare pentru a diminua riscul de a te infecta!
TESTEAZĂ-TE la primul semn de boală!
TRATEAZĂ-TE, urmează cu stricteţe tratamentul prescris de medic!
MERGI LA SPITAL PENTRU EVALUARE dacă observi că, in ciuda tratamentului, starea ta se înrăutaţeşte! INFORMEAZĂ-TE DIN SURSE CREDIBILE! Nu cădea pradă dezinformării şi manipulării!

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Jandarmii sunt pe baricade

Jandarmii dâmboviţeni vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică pe timpul desfăşurării, în perioada 16 – 18 aprilie a.c., a Turneului de volei feminin, Divizia A1, ce se va desfăşura la Sala de sport „Ion Valerian” din muncipiul Târgovişte, astfel: CSM Târgovişte – CS Medgidia, vineri, 16 aprilie a.c., […]