„Salvează o viaţă alături de jandarmii dâmboviţeni! Donează sânge!”

La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa (IJJ Dâmboviţa) a debutat a V-a ediţie a campaniei de donare de sânge „Salvează o viaţă alături de jandarmii dâmboviţeni! Donează sânge!”.
Acţiunea se desfăşosră în contextul nevoii reale de sânge pentru transfuzii în spitalele din România şi are ca scop conştientizarea importanţei donării de sânge şi completarea stocului sanguin local. Activitatea la care participă jandarmi dâmboviţeni şi personal civil se va desfăşura în perioada 27 – 28 iunie a.c., atât la sediul IJJ Dâmboviţa, cât şi la Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmboviţa cu sprijinul personalului medical de specialitate.
Peste 350 de jandarmi, elevi ai şcolilor de subofiţeri, angajaţi ISU Dâmboviţa şi cetăţeni voluntari s-au alăturat campaniei Jandarmeriei Dâmboviţa în anii 2017 şi 2018.
Prin gestul lor au dat dovadă de solidaritate faţă de semeni şi au conştientizat faptul că prin sângele donat pot salva viaţa mai multor oameni aflaţi în suferinţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Măsurile obligatorii pe care trebuie să le respecte crescătorii de animale în perioadele caniculare

Proprietarii şi deţinătorii de animale au obligaţia de a respecta anumite măsuri specifice care să asigure protecţia şi bunăstarea animalelor şi să evite apariţia stresului termic asociat perioadei de vară. Fermierii şi ceilalţi proprietari de animale trebuie să aibă în vedere următoarele aspecte: – asigurarea unui adăpost corespunzător pentru animale, […]