SALBĂ DE MEDALII PENTRU KARATEKA DE LA CS TÂRGOVIȘTE

Date:

La Sfântu Gheorghe, în Covasna, s-a desfășurat Cupa României de Karate Interstiluri, una dintre cele mai importante competiții de karate din România. În concurs au intrat cei mai buni karateka din țară, miza fiind calificarea în loturile naționale pentru competițiile internaționale din acest an și 2024. La startul competiției s-au aflat 740 de sportivi.

Sportivii legitimați la CS Târgoviște și antrenați de Ionuț Munteanu au avut parte de evoluții foarte bune și au revenit acasă cu rezultate remarcabile: o medalie de aur, una de argint și trei de bronz.

La ediția din acest an a Cupei României, din rândul delegației noastre, cea mai strălucitoare medalie a fost cucerită de echipa de kata junioare, alcătuită din Ștefania Huiu, Anastasia Dinu și Bianca Soare. Echipa de fete a clubului nostru a intrat în posesia aurului după ce a avut parte de prestații de excepție pe întreaga durată a concursului.

Dintre sportivii noștri, argintul a fost adjudecat de Andreea Geana, la kumite U21, categoria 50 de kilograme. La aceeași competiție de kumite, Andreea a intrat și în posesia bronzului la senioare și tot la categoria 50 de kilograme.

Alte două medalii de bronz la Cupa României au mai fost obținute de Alexandru Munteanu (kumite juniori – cat. 61 kg) și Ștefania Huiu (kumite junioare – cat. 59 kg).

Aproape de podium, dintre elevele lui Ionuț Munteanu, au terminat Lorelley Andrei (kumite U21 – cat. 50 kg și kumite senioare – cat. 50 kg), Anastasia Dinu (kata cadete) și Bianca Soare ( kata cadete).

La ediția din acest an a Cupei României de Karate Interstiluri, delegația Clubului Sportiv Târgoviște a fost formată din 17 sportivi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Panică și groază, o casă a fost cuprinsă de flăcări 

Pompierii au fost solicitați să intervină în cazul unui...

Șoferii trebuie să fie foarte atenți când  temperatura trece de 35 de grade Celsius

Aceștia trebuie să își adapteze limita de viteză în...

Incendiu puternic între localitățile Perșinari și Raciu

Un incendiu de vegetație a izbucnit ieri,  între localitățile...

Jandarmeria Dâmbovița este mandră de rezultatele jandarmului Constantin Rizea 

Plutonierul-adjutant șef Constantin Rizea a primit din partea primarului...