Sala STUDIO „HUGO WOLFF” va fi dată în folosință 

Date:

Pe 1 martie, de la ora 19:00, la sediul Teatrului Municipal Tony Bulandra Târgoviște are loc inaugurarea Studioului „Hugo Wolff”. 

Evenimentul este un omagiu adus renumitului coregraf, care a contribuit, în nenumărate rânduri, la cultura târgovișteană, prin organizarea coregrafică a paradelor susținute cu ocazia diferitelor evenimente ale orașului, prin alcătuirea și armonizarea mișcării scenice din spectacolele prezentate la teatrul târgoviștean. 

Ceremonia va cuprinde o scurtă slujbă de pomenire, alocuțiuni și un spectacol prezentat de compania Microbis din Sibiu, alcătuit din fragmente de producții, pe care Hugo Wolff, fondatorul și coordonatorul acestei companii, le-a lucrat de-a lungul celor 30 de ani, precum: „Ultima îmbucătură din dragoste”, „Romeo & Julieta”, „Tinerețe fără bătrânețe”, ultimul devenind, în mod neașteptat, spectacol testamentar. „Tinerețe fără bătrânețe” a avut premiera cu exact o lună înainte de trecerea lui în neființă. Cu această producție compania Microbis sărbătorea 30 de ani de existență. Hugo a avut răgazul să își vadă împlinit visul, acela al unui spectacol coregrafic plenar…

Ana Drăgan, Alex Rada, Florin Oros, Alina Găvozdea, Diana Cătănescu, Ingrid Metz, Sabrina Bărbulescu, Bogdan Miron sunt interpreții care vor susține spectacolul de vineri, în memoria maestrului lor. 

Relația de colaborare și prietenie care a legat Teatrul Tony Bulandra Târgoviște de personalitatea coregrafului Hugo Wolff este una care se întinde pe mai bine de 20 de ani. Hugo Wolff a fost nelipsit din toate cele unsprezece ediții ale Festivalului Internațional al Artelor Spectacolului Târgoviște, BABEL. El era sufletul paradei care trezea și anima întreg orașul, în chiar prima zi de festival. Generații de liceeni l-au cunoscut și au învățat de la el disciplina, îmbinată în mod neașteptat cu cea mai dăruitoare umanitate.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Mascații au descins la un proxenet 

Percheziții în  Dâmbovița și Prahova,  într-un dosar de proxenetism...

Percheziții în Dâmbovița și Argeș, într-un dosar de înșelăciune cu asigurări auto

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului...

Minor dispărut, găsit de jandarmii dâmbovițeni 

Jandarmii dâmbovițeni au depistat în imediata vecinătate a unei...