Sală şi bază sportivă în aer liber pentru elevii Colegiului Naţional „Constantin Carabella”

Cei peste 800 de elevi ai Colegiului Naţional „Constantin Carabella”, unul dintre cele mai prestigioase din Dâmboviţa, vor avea parte de o plăcută surpriză la reluarea cursurilor. Concret, vor avea la dispoziţie o sală de sport cu o suprafaţă generoasă – peste 1000 de metri pătraţi, dar şi un teren multifuncţional, cu pistă de alergare în aer liber. Totul realizat printr-o investiţie de peste trei milioane de lei, finanţată integral de la bugetul local.
La recepţia lucrărilor au fost prezenţi primarul Cristian Stan, Cornel Ştefan – preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, prof. Corneliu Stoicescu -directorul Colegiului Carabella, administratorul public Gabriel Boriga şi vicepri-marii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu. Cu acest prilej, primarul Municipiului Târgovişte a subliniat că este o investiţie meritată şi că va continua programul de dezvoltare a infrastructurii educaţionale, fiind finalizat şi primul proiect major, anume reabilitarea, extinderea şi echiparea Şcolii Gimnaziale „Mihai Viteazul”. La rândul său, preşedintele Cornel Ştefan a mărturisit că a venit cu emoţie, ca fost absolvent al Colegiului din anii 1996-2000, când nu existau asemenea condiţii. Şeful administraţiei dâm-boviţene i-a felicitat pe edil şi echipa sa pentru ce au realizat aici şi a amintit că, prin Programul Judeţean de Dezvoltare Locală şi-a propus ca fiecare localitate dâmboviţeană să aibă cel puţin o bază sportivă de asemenea nivel.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Bazinul didactic de înot de la Moreni, aproape de finalizare

Bazinul didactic de înot, o investiţie utilă şi aşteptată cu interes de morenari, este foarte aproape de finalizare. La mai puţin de un an de la demararea lucrărilor, potrivit primarului municipiului, Constantin Dinu, bazinul ar putea fi deschis chiar de luna viitoare, în cazul în care situaţia medical ar permite […]