Sala de sport din campusul UVT este aproape de finalizare

Date:

În campusul Universității Valahia, administrația publică târgovișteană, prin Compania Națională de Investiții, construiește o sală de sport, care va fi a doua ca dimensiuni și capacitate după Sala Polivalentă. Este un proiect care presupune un teren multifuncțional, o tribună cu 180 de locuri, vestiare, birouri, parcare și tot ceea ce mai este necesar pentru o facilitate sportivă:

„Este o investiție accesată de administrația publică târgovișteană prin CNI, de aproape 9 milioane de lei. Lucrările sunt destul de avansate și sper ca în două-trei luni să putem vorbi aici despre un obiectiv finalizat, inclusiv în ceea ce înseamnă amenajarea exterioară. Este vorba despre o sală de sport care va putea găzdui meciuri de handbal, baschet, tenis de câmp, o facilitate care va fi pusă atât la dispoziția Universității Valahia cât și la dispoziția iubitorilor sportului di Municipiul Târgoviște”- a declarat primarul Municipiului Târgoviște, Cristian stan, cu prilejul ultimei vizite pe șantier.

Se vor realiza amenajări exterioare care vor consta în alei pietonale, alei auto, parcări și spații verzi. Valoarea investiției este 8.669.804,01 lei, TVA inclus, sursa de finanțare este asigurată prin CNI, iar municipiul Târgoviște, ca beneficiar al investiției, a pus la dispoziție terenul si va asigura finanțare pentru racordarea la utilități.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

ȘANSE MINIME PENTRU SORANA CÎRSTEA LA STUTTGART

Zilele trecute a fost efectuată tragerea la sorți pentru...

ARGINT LA CUPA ROMÂNIEI DE BOX PENTRU CS TÂRGOVIȘTE

Performanță remarcabilă atinsă de unul dintre cei mai promițători...

CSM TÂRGOVIȘTE, ZDROBITĂ DE SEPSI SIC SF. GHEORGHE ÎN PRIMUL MECI AL FINALEI MICI

Ultimele câștigătoare ale titlului național din baschetul feminin românesc...