SĂ NE BUCURĂM SUFLETUL CU TEATRU!

Ş.E.

teatruCe poate fi mai relaxant decât, la sfârşit de săptămână, după ce ţi-ai consumat energia la birou şi ţi-ai măcinat nervii cu tot felul de probleme, să te aşezi comod într-un scaun din oricare sală de spectacol a Teatrului Municipal şi să te laşi în voia artei? Aşadar, sunteţi invitati să luati parte şi să vă bucuraţi de reprezentaţiile teatrale ale sfârşitului de săptămană la Teatrul Municipal Târgovişte.
Joi, 18 aprilie, ora 12:30 , la Sala Tony Bulandra vă aşteaptă FLORIN ŞI FLORICA de Vasile Alecsandri, în regia lui Gabriel Duţu, scenografia Maria Nicola, ilustraţia muzicală Andrei Mihai, cu: Cosmina Lirca, Ionuţ Constantinescu şi Cristian Olaru .
Cu acest spectacol, numeroşi elevi din Târgovişte, dar şi din alte localităţi dâm-boviţene, au prilejul de a vedea, pe viu, un spectacol cu opera unuia dintre marii noştri clasici, aflaţi în programa şcolară.
Vineri, 19 aprilie, ora 12:30, la Sala Tony Bulandra, cei mici se pot bucura de o poveste memorabilă -LAMPA LUI ALADDIN după o regie şi un scenariul semnat Gabriel Apostol şi în interpretarea actorilor Costin Butăroiu, Ionuţ Constantinescu, Ştefan Ştefănescu, Ana Maria Puşcălău, Mihaela Brebinaru şi Mihai Bălăceanu.
Aladdin îi aşteaptă pe cei mici cu lampa sa fermecată într-o frumoasă poveste orientală cu duhuri şi covoare zburătoare.
Tot vineri, 19 aprilie, ora 19:00, dar la Sala Studio vă reîntâlniţi cu un spectacol de suflet – INIMĂ DE BOXER de Lutz Hubner şi o regia semnată Victor Scoradeş, ca să nu mai vorbim de interpretarea magnifică a actorilor Ilie Ghergu, Cristian Olaru şi Cosmina Lirca.
Jojo – un adolescent răzvrătit, condamnat la muncă în folosul comunităţii, pentru o faptă pe care nu el a comis-o. Leo – un bătrân de 70 de ani, fost campion mondial la box. O poveste impresionantă, scrisă cu umor şi candoare.
Sala Tony Bulandra vă aşteaptă sâmbătă, 20 aprilie, ora 19:00, la OPPOSITES ATTRACT de Bruce Kane, regia: Florin Piersic Jr., cu: Mircea Silaghi, Maria Nicola, Delia Lazăr, Ilie Ghergu, Radu Câmpean, Miruna Vâju şi Ana Maria Oglindă.
O comedie neagră despre cupluri. „Vă rog pe voi, spectatorii, cei care aţi decis să vă rupeţi o oră şi ceva din timp şi să veniţi să vedeţi poveştile închipuite de la teatru, să nu uitaţi să vă închideţi telefoanele mobile şi să-i preţuiţi pe actorii voştri”. Florin Piersic jr.
Duminică, 21 aprilie, ora 19:00, vă distraţi cu D’ALE CARNAVALULUI de I. L. Caragiale, regia : Toma Enache cu: Constantin Cotimanis, Cătălina Mustaţă, Gabriel Duţu, Miruna Vâju, Liviu Cheloiu, George Constantinescu, Sebastian Bălăşoiu, Ilie Ghergu, Cristian Olaru.
Clasicul Caragiale nu mai are nevoie de nici o prezentare, mai ales când din distribuţia spectacolului fac parte tineri actori ale căror energie şi creativitate sunt dublate de talentul, ingeniozitatea şi experienţa unor nume consacrate ale teatrului românesc.
Preţul unui bilet la spectacolele pentru copii este de 5 lei.
Preţul unui bilet întreg la spectacolele pentru adulţi este de 15 lei. Pentru elevi, studenţi şi pensionari, preţul biletelor este de 10 lei.
Preţul unui bilet întreg la spectacolul „D’ale Carnavalului” este de 20 lei. Pentru elevi, studenţi şi pensionari, preţul biletelor este de 15 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

STUDENŢII ŞI MASTERANZII VOR FACE PRACTICĂ LA RENAULT TITU

La începutul acestei săptămâni, Renault România a lansat o nouă ediţie a programului de stagii „Drive your future”. Programul este adresat studenţilor în anii terminali şi maste-ranzilor care provin de la universităţi din toată ţara, dar şi din Franţa. Colaborarea între centrele Renault şi universităţile de profil tehnic este una […]