S-AU STABILIT ZILELE ȘI ORELE DE DISPUTARE A RETURULUI BARAJULUI DE PROMOVARE/RETROGRADARE

Mihai ROŞOIU
1 0

Meciurile retur din barajul pentru menținerea/promovarea în Liga 1, Chindia – Concordia Chiajna, respectiv Dinamo – U Cluj, vor avea loc pe 29 mai.

Ambele meciuri retur se vor juca pe 29 mai. Chindia – Concordia va deschide ziua de fotbal, de la ora 18:15, iar Dinamo – U Cluj se va juca de la 21:00. Primul meci va avea loc la Ploiești, pe „Ilie Oană”, al doilea pe arena Dinamo din „Ștefan cel Mare”. Deși au de recuperat un handicap de două goluri, dinamoviștii nu disperă. Fanii din Peluza „Cătălin Hîldan” au în continuare încredere în favoriții lor.

Ei se inspiră din triumful celor de la Manchester City, care au cucerit Premier League câștigând meciul cu Aston Villa, 3-2, deși erau conduși în minutul 76, 0-2.

Și cei de la Chindia rămân optimiști. Dâmbovițenii speră să elimine greșelile din jocul lor și să își păstreze locul în primul eșalon.

„Toți cei care suntem în club trebuie să ne capacităm pentru retur. Trebuie să avem atitudine pentru fiecare duel pe care îl avem în timpul jocului”, a transmis antrenorul Emil Săndoi.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SE SCHIMBĂ SISTEMUL DE DISPUTARE AL CUPEI ROMÂNIEI

Competiția va avea o nouă formă, mai atractivă, cu mai multe dueluri tari, pe modelul viitoarei Champions League.Comitetul Executiv al FRF a aprobat în ședința din 18 mai noua structură a Cupei României începând cu sezonul 2022/23. Prezentarea noului format a avut loc în cadrul evenimentului de prezentare a noului […]