S-AU REUNIT VOLEIBALISTELE

Mihai ROŞOIU

Echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte s-a reunit la începutul acestei săptămâni. Cu jucătoare care vor evolua în premieră în campionatul românesc, dar şi cu un staff tehnic nou, prim-divizionara dâmboviţeană nu şi-a fixat un obiectiv concret pentru viitorul sezon, dar e greu de crezut că se va număra printre viitoarele candidate la titlul naţional.
Lotul echipei este format din jucătoarele: Lenka Durr, Lousi Souza Ziegler, Veronika Hroncekova, Danielle Smith, Sylwya Wojcieska, Erin Fairs, Adina Rosca, Diana Calota, Alexandra Trica, Lianna Sybeldon, Milagros Collar – capitanul echipei si Ramona Marciu.
Stafful tehnic este format din: Guillermo Naranjo – antrenor principal, Akis Efsthatopoulos – antrenor secund, Marco Da Lozzo – preparator fizic, Alin Calinescu – fizioterapeut, Florin Gheorghe – asistent medical şi Dan loanovici – medic.
Echipa va fi condusă în acest sezon de team-managerul Dragoş Bizdrigheanu. Potrivit site-ului www.csmtargoviste.ro, Lenka Durr şi Danielle Smith se vor alătura lotului mai târziu, pentru că participă la acţiuni ale echipelor naţionale.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A DEBUTAT ANDREI IVAN

Atacantul morenar Andrei Ivan a debutat, duminică, la FC Krasnodar, în meciul jucat în etapa a şaptea a campionatului de fotbal al Rusiei, în deplasare cu FC Rostov, încheiat la egalitate, 0-0. Ivan, transferat pe 17 iulie de echipa din Krasnodar, a intrat în minutul 84, în locul lui Victor […]