S-au repartizat banii pentru echilibrarea bugetelor locale, pe anul 2019, pe care îi primesc primăriile dâmboviţene

0 0

Consiliul Judeţean a aprobat, în şedinţa extraordinară de vineri, proiectul de hotărâre privind repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale şi a sumelor alocate din cote defalcate din impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale, pe anul 2019 şi a estimărilor pentru anii 2020-2022.
În anul 2019, conform prevederilor art. 6 alin (11) din Legea 50/15.03.2019 privind bugetul de stat pe anul 2019, suma corespunzătoare cotei de 17,5%, prevăzută la alin (1) lit c), cumulată cu suma corespunzătoare cotei de 18,5%, prevăzută la art. 32 alin (1) lit. c din Legea nr. 273/2006, cu modificările şi completările ulterioare, care se repartizează bugetelor locale ale comunelor, oraşelor, municipiilor, în completarea veniturilor proprii, pentru asigurarea unui buget de funcţionare (187.575 mii lei) şi sumele defalcate din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale (274.697 mii lei), s-au repartizat prin hotărâre de consiliul judeţean, după consultarea primarilor şi a preşedintelui consiliului judeţean cu asistenţa tehnică de specialitate a Agenţiei Judeţene a Finanţelor Publice Dâmboviţa.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"Alegerile europene, oportunităţi şi provocări" - dezbatere regională

În acest sfârşit de săptămână, femeile social-democrate din judeţele Argeş, Călăraşi, Dâmboviţa, Dolj, Giurgiu, Gorj, Ialomiţa, Mehedinţi, Olt, Prahova, Teleorman şi Vâlcea au avut o întâlnire regională de lucru la Govora. Oficiile de gazdă au fost făcute de căte deputatul Daniela Oteşanu,preşedinte OFSD Vâlcea. Nu lipsit social-democratele din conducerea centrală […]