S-AU LIMPEZIT APELE

Mihai ROŞOIU
0 0

Mihai TrifanCHINDIA ARE PREŞEDINTE
Mihai Trifan a fost numit preşedintele divizionarei B dâmboviţene de către Adunarea Generală a Asociaţiei FC Chindia.
Mihai Trifan a fost învestit preşedinte al FC Chindia Târgovişte după ultima întâlnire a reprezentanţilor asociaţiei, care a avut loc luni dimineaţa la Consiliul Judeţean. Fostul reprezentant al CJ în AGA a fost acceptat în noua funcţie de către toţi cei cu putere de decizie, Trifan urmând să intre în pâine încă de astăzi.
Şedinţa consumată la începutul acestei săptămâni a fost extrem de fructuoasă, cei patru asociaţi stabilind şi componenţa întregului staff administrativ al clubului târgoviştean.
SURPRIZA PRISĂCARU!
După mai multe discuţii, participanţii la întâlnirea de luni dimineaţă au hotărât ca toţi asociaţii Adunării Generale să aibă câte un reprezentant în conducerea formaţiei dâmboviţene. Astfel, Consiliul Local Municipal, Consiliul Judeţean şi Universitatea Valahia Târgovişte vor fi reprezentate de câte o persoană în noua organigramă administrativă a clubului. Singurul care nu a dorit să aibă un om în staff a fost Gică Popescu, preşedintele onorific al Chindiei, urmând să fie cel care va decide asupra componenţei conducerii tehnice şi a echipei. Marea surpriză vine din partea CLM, care l-a desemnat drept vicepreşedinte pe Ciprian Prisăcaru, actualul director al CS Târgovişte. Contactat telefonic, Prisăcaru nu a dorit să vorbească foarte mult pe marginea acestui subiect: „Deocamdată nu am primit nicio înştiinţare oficială, dar am auzit şi eu despre această variantă. Eu sunt director al CS Târgovişte şi, din punctul meu de vedere, atât timp cât la CS nu avem secţie de fotbal, nu există niciun conflict de interese. În cazul în care se va putea, mă voi implica cu inima deschisă în acest proiect”, ne-a declarat prof. Ciprian Prisăcaru.
UNIVERSITATEA VALAHIA DEVINE SPONSOR!!
Conform informaţiilor furnizate de către noul preşedinte, Universitatea Valahia Târgovişte va fi principalul sponsor al divizionarei B dâmboviţene: „Universitatea Valahia are doi reprezentanţi în staff-ul administrativ, pentru că va fi principalul sponsor al echipei noastre. Sperăm ca, după ultima întâlnire, să nu mai existe probleme. Noul proiect de buget a fost aprobat şi vom avea banii necesari încheierii acestui campionat. Mă bucur că toată lumea a fost de bună credinţă şi că în acest moment vă pot spune că proiectul Chindia merge mai departe”, a fost concluzia noului preşedinte al divizionarei B dâmboviţene.
ORGANIGRAMA ADMINSITRATIVĂ A CHINDIEI
Mihai Trifan – preşedinte Ciprian Prisăcaru -vicepreşedinte Corneliu Sălişteanu – secretar Valerică Topliceanu – cenzor

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Meci amical Voinţa Valea Voievozilor - Viitorul Ocnita 5-8 (1-4) Pe cartea ofensivei

Au marcat: Ciomârtan (min. 42), Alexandru (62), Spătaru (67), Paic (77), Crăciun (90), respectiv Drăgoi (7), Vlad (14), Nedelcu (30 şi 79), Milescu (57 şi 64), C. Vlădoiu (87), Bădicioiu(107). Meciul s-a disputat la Valea Voievozilor. S-au jucat două reprize a câte 60 de minute. Valea Voievozilor: Gătej – A. […]