S-a răsturnat ou UTV-ul pe traseul Peştera-Padina

accidentJandarmii de la Postul Montan Peştera aflaţi în patrulare împreună cu salvamontiştii au intervenit în Masivul Montan Bucegi în sprijinul unei persoane accidentate. Bărbatul a fost găsit în stare de inconştienţă pe DJ 714 Peştera-Moroeni, la aproximativ 300 metri de Schitul Peştera.
Jandarmii montani şi sal-vamontiştii au izolat imediat zona şi i-au acordat măsurile de prim-ajutor prin imobilizarea acestuia cu saltea vacuum, deoarece prezenta multiple traumatisme.
În urma verificărilor efectuate de salvatorii montani a reieşit faptul că turistul, în vârstă de 43 de ani, din Bucureşti s-a aventurat cu un vehicul – UTV pe traseul Peştera-Padina, iar din cauza neadaptării vitezei la drumul practicat s-a răsturnat. Ulterior, turistul a fost transportat în condiţii de siguranţă până la Refugiul Salvamont Dâmboviţa de unde a fost preluat de un echipaj de ambulanţă de la Fieni şi condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte pentru continuarea investigaţiilor medicale de specialitate. Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă „112” sau numerele de telefon 0749.058037 / 0749.034639 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MINIVACANŢĂ ÎN SIGURANŢĂ

Sfânta Sărbătoare a Adormirii Maicii Domnului, care este prăznuită pe 15 august, atrage un număr foarte mare de credincioşi spre lăcaşurile de cult, pentru a participa la slujbele religioase organizate cu ocazia acestui mare eveniment creştin-ortodox. Pentru ca această mare sărbătoare religioasă să se desfăşoare în condiţii de linişte şi […]