S-a prelungit termenul de ridicare de la centrele de vaccinare a tichetelor de masă

0 0

Ministerul Sănătății a prelungit termenul de ridicare de la centrele de vaccinare a tichetelor de masă acordate pentru persoanele cu schema completă de vaccinare de la 60 de zile la 6 luni, printr-un Ordin al ministrului interimar al Sănătății, Cseke Attila.
Măsura a fost luată pentru continuarea activității de vaccinare în condiții optime, dar și din cauza apariției unor întârzieri în livrarea tichetelor pentru populație.
În luna septembrie 2021, Ministerul Sănătății a stabilit metodologia de acordare a alocației de hrană sub forma tichetelor de masă, persoanelor care se vaccinează cu schema completă de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2.
Conform acesteia, persoanele care se vaccinează împotriva COVID-19 cu schema completă beneficiază de o alocație de hrană în valoare de 100 lei, sub forma a 5 tichete de masă.
În luna octombrie 2021, ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila, a aprobat suplimentarea fondurilor pentru achiziția tichetelor de masă cu suma de 13, 8 milioane de lei.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “S-a prelungit termenul de ridicare de la centrele de vaccinare a tichetelor de masă

  1. De unde sa ridici voucherele ?adio vouchere le-au mancat ei deja am sunat la targoviste si au spus sa dau datele sa ma inscrie in tabel si sa astept ca o sa ma sune ei.😂😂😂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Inspector șef ITM Dâmbovița: "Nu există reglementări care să oblige angajaţii să se vaccineze ori să condiționeze calitatea de angajat de imunizare!"

În luna octombrie, complementar acțiunilor prevăzute în Programul Cadru pentru anul curent, inspectorii ITM Dâmbovița au dat curs celor 32 de sesizări scrise, primite în cadrul Compartimentului de Comunicare și Relații cu Publicul.Pe parcursul lunii trecute, au fost efectuate 160 de acțiuni de control, în domeniile relații de muncă, securitate […]