S-A ÎNTORS NEA SILVIU!

Mihai ROŞOIU

Silviu DumitrescuStadion: Eugen Popescu
Spectatori: 1.500
Au marcat: A. Şeran (22), Honciu (29), Voduţ (88)
Chindia: Perianu – C. Dinu, Şeran, I. Costache, Buţu -Honciu -Văduva, I. Şerban, M. Mihăescu, Băluţă – Verdeş
Antrenor: Silviu Dumitrescu
Au mai jucat: Dobre, Petrea şi Voduţ.
Dunărea: B. Olaru – L. Radu, B. Panait, Hristian, D. Cristea – Fl. Stoica, Şomodean, Teleagă – V. Florea, A. Grosu, S. Drăgan
Antrenor: Octavian Grigore
Au mai jucat: Stoica, Grosu, Serigine.
Au marcat: Şeran, Honciu şi
Voduţ.
Arbitru: Marian Balaci (Drobeta Turnu Severin); Asistenţi: Nicolae Dobrică (Râmnicu Vâlcea) şi Lorin Adrian Udrea (Târgu Jiu).
Chindia a obţinut una dintre cele mai clare victorii din acest campionat în faţa Dunării Galaţi, la primul joc cu Silviu Dumitrescu pe banca tehnică. Presaţi de perspectiva retrogradării, jucătorii dâmboviţeni au învins cu 3-0 la capătul unui meci pe care l-au controlat autoritar. Andrei Şeran şi Georgian Honciu au stabilit scorul pauzei, iar Voduţ a definitivat o prestaţie încurajatoare a roş-albaştrilor.
Din păcate, victoria obţinută în etapa intermediară nu simplifică prea mult situaţia Chindiei, care este ameninţată în continuare de retrogradare. Mai mult, în urma ultimelor rezultate, lupta la subsolul clasamentului se va duce la baionetă, pentru că diferenţele între echipele din acea zonă a ierarhiei sunt foarte mici.
Pentru gruparea dâmboviţeană urmează un meci la fel de important ca şi cel de miercuri. În acest weekend, Silviu Dumitrescu şi elevii săi se deplasează la Constanţa pentru duelul cu Farul, într-un nou meci de totul sau nimic.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

LA TÂRGOVIŞTE, CU TROFEUL PE MASĂ!

Victoria obţinută de CS Municipal Târgovişte pe terenul formaţiei din Arad transformă finala actualei ediţii a Ligii Naţionale Feminine de Baschet într-una dramatică. Campioana României va fi stabilită în urma unui joc decisiv programat luni, 13 mai, în Sala Polivalentă din Târgovişte. Iată şi rezultatele înregistrate până în acest moment […]