S-a întâmplat minunea: carburanţii s-au ieftinit cu 5%

0 0

Preţul carburanţilor a scăzut în medie cu circa 5% în ultimele trei luni, continuând ritmul descendent de la începutul anului.
Potrivit datelor de pe site-ul OMV Petrom, cel mai mare distribuitor local de carburanţi, în cursul zilei de 24 iulie, un litru de benzină putea fi cumpărat cu 4,61 lei, în vreme ce motorina costa 4,6 lei pe litru.
Faţă de mijlocul lunii iulie anul trecut, scăderea preţurilor la benzină şi motorină este între şase şi şapte procente. Petrolul a ajuns să fie tranzacţionat cu 46 de dolari pe baril, potrivit Bloomberg, un preţ în creştere ca urmare a deciziei Arabiei Saudite de a reduce exporturile de petrol începând cu luna august. Dolarul se află de mai multe săptămâni în cădere liberă, cu scurte perioade de revenire, ceea ce are de asemenea impact asupra preţului petrolului.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Marinică e jucător-antrenor la Recolta Gura Şuţii Câtiva jucători interesanţi în distribuţia "Războinicilor"

După ce a jucat la GSA Nucet, FCM Târgovişte, Jiul Petroşani, Urban Titu, atacantul, Marinică Ionică, s-a dus la Recolta Gura Şuţii. Aici va fi în postura de jucător-antrenor la fel ca şi Marius „Răţoi” Rotaru. Deja, jucătorul de 38 de ani a îmbrăcat tricoul echipei lui Constantin „Titel” Dinu […]