S-a dat ordinul de începere a lucrărilor la sistemul de canalizare din Sălcioara

Date:

Spre sfârșitul anului trecut,  primarul Valentin Pârvu îi informa pe cetățenii din comuna Sălcioara că a avut loc licitația pentru proiectul viitoarei rețele de canalizare, existând premisele încheierii contractului de realizare a documentației și pentru execuție.

La jumătatea lunii ianuarie, edilul a anunțat semnarea contractului de finanțare pentru derularea proiectului „Rețele de canalizare, staţii de pompare și stație de epurare în comuna Sălcioara, județul Dâmbovița”, eveniment care  a avut loc la sediul Ministerului  Lucrărilor Publice, Dezvoltării  și Administrației, în prezența ministrului Adrian Veștea.

Lucrurile s-au mișcat rapid și în direcția bună, astfel încât a fost dat ordinul de începere a lucrărilor la cel mai mare proiect edilitar din istoria comunei:

„Am dat ordinul de începere pentru lucrările la viitorul sistem de canalizare. Este posibil ca atunci când vom avea și rețea de canalizare, să prezinte mai mare interes pentru cetățeni să se racordeze și la rețeaua de apă. Investiția este foarte mare, finanțarea fiind asigurată prin Programul Național Anghel Saligny. Numai segmentul pe care l-am licitat până acum presupune un efort financiar de 180 de miliarde lei vechi. Pentru început se va lucra pe toată zona apropiată de Dâmbovița: Bănești, Sălcioara, Ghinești, Podu Rizii, Moara Nouă. Bineînțeles, cu posibilitatea de extindere. Noi vom face demersuri pentru a cuprinde toată comuna, n-o să oprim lucrările”- ne-a spus primarul Valentin Pârvu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Mascații au descins la un proxenet 

Percheziții în  Dâmbovița și Prahova,  într-un dosar de proxenetism...

Percheziții în Dâmbovița și Argeș, într-un dosar de înșelăciune cu asigurări auto

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului...

Minor dispărut, găsit de jandarmii dâmbovițeni 

Jandarmii dâmbovițeni au depistat în imediata vecinătate a unei...