S-a dat cu maşina peste cap, după ce s-a izbit de un pod

0 0

A intrat cu maşina într-un cap de pod, cel mai probabil pentru că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Răcari au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe raza localităţii Gămăneşti, s-a produs un accident rutier. Echipa de cercetare s-a deplasat la faţa locului, iar din primele cercetări efectuate a stabilit faptul că un bărbat de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localităţii Gămăneşti, a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului, o minoră, de 16 ani, şi un tânăr, de 19 ani, au fost răniţi. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal si efectuează cercetari sub aspectul săvârşirii infractiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca la finalizarea acestora să se propună solutie prin unitatea de parchet competentă.
Pentru a ajunge în siguranţă la destinaţie, poliţiştii rutieri recomandă:

  • Interesaţi-vă înainte să porniţi la drum cu privire la traseul pe care urmează să-l parcurgeţi.
  • Circulaţi cu viteză adaptată condiţiilor din trafic, în special când se circulă în coloană, şi ţineţi cont de politeţea rutieră. De asemenea, pentru un plus de siguranţă, în mers, măriţi distanţa dintre vehicule. Respectati regimul legal de viteză, în interiorul localităţilor.
  • Conduceţi prudent, fără bruscarea comenzilor autoturismului, asiguraţi-vă temeinic înainte de efectuarea fiecărei manevre şi evitaţi depăşirile care, în condiţii de vizibilitate redusă şi carosabil umed, se dovedesc extrem de periculoase.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Incendiu la un autoturism

Pompierii de la Detaşamentul Pucioasa au fost solicitaţi să intervină, în oraşul Pucioasa, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism.La locul evenimentului, pompierii s-au deplasat cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă. Aceştia au localizat şi lichidat rapid incendiul, care s-a manifestat în zona compartimentului motor.Din cercetările […]