S-a alocat de la Guvern, 63.000.000 lei pentru investiţii majore în 30 de localităţi dâmboviţene

0 0

Veşti bune pentru judeţul Dâmboviţa. După o serie de demersuri susţinute de către deputatul PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, miercuri, 19 decembrie, Guvernul României a alocat bani pentru o serie de investiţii majore în judeţul Dâmboviţa. Una dintre alocările financiare eeste pentru investiţia care vizează reabilitarea şi modernizarea Colegiului Naţional Nicolae Titulescu din Pucioasa. Alocare financiară s-a făcut şi pentru Teatrul Municipal Tony Veşti bune pentru judeţul Dâmboviţa. După o serie de demersuri susţinute de către deputatul PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, miercuri, 19 decembrie, Guvernul României a alocat bani pentru o serie de investiţii majore în judeţul Dâmboviţa. Una dintre alocările financiare eeste pentru investiţia care vizează reabilitarea şi modernizarea Colegiului Naţional Nicolae Titulescu din Pucioasa. Alocare financiară s-a făcut şi pentru Teatrul Municipal Tony ceea ce am promis în campaniile electorale se înfăptuieşte, că suntem atenţi la nevoile acestui judeţ şi că acţionăm în consecinţă.
Vrem ca localităţile din judeţul Dâmboviţa să se dezvolte şi mai mult din punct de vedere economic, social, cultural şi educativ. Scopul nostru, al parlamentarilor PSD din judeţul Dambovita, este acela de a dezvolta comunităţile locale din judeţul nostru”, a declarat deputatul PSD, Corneliu Ştefan.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Preşedintele ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre a prezentat Programul Rabla pentru electrocasnice

Preşedintele ALDE Damboviţa, Ionel Petre a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia a abordat o serie de subiecte legate de Programul Rabla pentru electrocasnice, de legile împotriva cămătariei şi în favoarea debitorilor, dar şi legea dării în plată cu stabilirea criteriilor de impreviziune. Începând de miercuri, 19 decembrie […]