Published On: vin, dec. 21st, 2018

S-a alocat de la Guvern, 63.000.000 lei pentru investiţii majore în 30 de localităţi dâmboviţene

nichiduta.ro

Veşti bune pentru judeţul Dâmboviţa. După o serie de demersuri susţinute de către deputatul PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, miercuri, 19 decembrie, Guvernul României a alocat bani pentru o serie de investiţii majore în judeţul Dâmboviţa. Una dintre alocările financiare eeste pentru investiţia care vizează reabilitarea şi modernizarea Colegiului Naţional Nicolae Titulescu din Pucioasa. Alocare financiară s-a făcut şi pentru Teatrul Municipal Tony Veşti bune pentru judeţul Dâmboviţa. După o serie de demersuri susţinute de către deputatul PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, miercuri, 19 decembrie, Guvernul României a alocat bani pentru o serie de investiţii majore în judeţul Dâmboviţa. Una dintre alocările financiare eeste pentru investiţia care vizează reabilitarea şi modernizarea Colegiului Naţional Nicolae Titulescu din Pucioasa. Alocare financiară s-a făcut şi pentru Teatrul Municipal Tony ceea ce am promis în campaniile electorale se înfăptuieşte, că suntem atenţi la nevoile acestui judeţ şi că acţionăm în consecinţă.
Vrem ca localităţile din judeţul Dâmboviţa să se dezvolte şi mai mult din punct de vedere economic, social, cultural şi educativ. Scopul nostru, al parlamentarilor PSD din judeţul Dambovita, este acela de a dezvolta comunităţile locale din judeţul nostru”, a declarat deputatul PSD, Corneliu Ştefan.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro