Rusaliile, forțele de ordine sunt la datorie

Date:

Vor acționa în teren,pentru siguranța cetățenilor și fluidizarea traficului rutier.Principalul obiectiv al Poliției Române, în este acela de a asigura ordinea și liniștea publică, astfel încât oamenii să fie în siguranță. Se va acționa, în medie, zilnic, cu aproximativ 4.100 de mijloace de intervenție și cu 300 de aparate radar.

În teren vor fi polițiști de la ordine publică, rutieră, transporturi, investigații criminale, arme, explozivi și substanțe periculoase, criminalistică, iar în cazul unor situații deosebite, luptătorii de la acțiuni speciale sunt pregătiți să intervină. 

Polițiștii de la ordine publică vor preveni și combate faptele antisociale.

Polițiștii rutieri se vor afla în teren pentru a fluidiza traficul rutier pe drumurile spre stațiunile turistice și pe căile de acces către lăcașurile de cult.

Pentru monitorizarea traficului rutier și coordonarea dispozitivelor de circulație, pe principalele artere, în intervalele în care se preconizează un trafic intens, vor fi folosite elicoptere din cadrul Inspectoratului General de Aviație, în funcție de condițiile atmosferice și de evoluția valorilor de trafic înregistrate.

Datele și informațiile de interes, surprinse la bordul elicopterelor, vor fi transmise echipajelor din teren, pentru a putea fi luate măsurile necesare, în cel mai scurt timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Un bărbat a fost arestat pentru 30 de zile, după ce și-a înjunghiat fosta soție 

Polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Valea...

Dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au oprit pentru...

Pericol de înec în lacurile de acumulare și cursurile de apă

Vă reamintim că scăldatul în lacurile de acumulare și...