Published On: lun, sept. 23rd, 2019

România, singura ţară în care se mai trăieşte încă aşa cum au decis Stalin şi Hitler

nichiduta.ro

Conform site-ului „Reali-tatea.net”, Eugen Tomac, preşedintele PMP, consideră că România „este singura ţară în care se mai trăieşte încă aşa cum au decis Stalin şi Hitler”, în contextul în care Parlamentul European a adoptat o Rezoluţie prin care condamnă Pactul Ribben-trop-Molotov.
„leri, Parlamentul European a adoptat o Rezoluţie prin care condamnă în cei mai duri termeni actele de agresiune, crimele împotriva umanităţii şi violarea drepturilor omului comise de regimurile totalitare nazist şi comunist, subliniind faptul că cel de-al Doilea Război Mondial a fost rezultatul imediat al Pactului Ribbentrop-Molotov.
Prin urmare, Rezoluţia votată ieri cu majoritatea voturilor europarlamentarilor, recomandă tuturor statelor membre să comemoreze data de 23 August drept Ziua Europeană a Memoriei Victimelor Regimurilor Totalitare, atât la nivelul UE, cât şi la nivel naţional.
Pentru noi, un astfel de document este cu atât mai important cu cât România este singura ţară care încă trăieşte aşa cum au decis Stalin şi Hitler prin Pactul Ribbentrop-Molotov.
Este crucial să nu uităm şi cu atât mai important, să avem curajul de a face tot ce ne stă în putinţă pentru a elimina consecinţele acelui Pact malefic”, a scris Eugen Tomac pe pagina sa de Facebook.
E cam greu să elimini consecinţele politice, de mentalitate, dar şi să încerci să recuperezi teritoriile pierdute mai ales că, după 1 ianuarie 1990, de frica sau, poate de dragul ruşilor, România de după revoluţionara lovitură de stat, o Românie condusă de foşti roşii, vopsiţi de circumstanţă în toate culorile politice posibile, au ratat ocazia de a realiza reîntregirea teritoriului prin luarea înapoi a Basarabiei. Acum, este mai greu deoarece, de exemplu, moldovenii basarabeni ce trăiesc de pe urma a tot felul de activităţi, în Târgovişte sunt de părere, de fapt, s-o spunem direct, sunt ferm convinşi că nu există Basarabia, ci doar Moldova, împărţită în două, sperând că într-o zi, cele două teritorii mldave se vor uni. Adică, basarabenii speră să ia teritoriul moldovenesc pentru realizarea unei singure republici independente. Problema este, însă, dacă prin absurd se va realiza această unire, unde va fi capitală noii republici, la laşi sau la Chişinău. Oricum, acum basarabenii ne iubesc pentru faptul că suntem o poartă spre Occident. Cam asta e, chiar dacă nu vă vine să credeţi. Dacă nu, discutaţi cu basarabenii din piaţa de la Pavcom. Numai să le câştigaţi încrederea. Este o realitate pe care, deştepţii de politicienii de la Bucureşti ar trebui s-o ia în seamă, deoarece nu toţi basarabenii sunt leşinaţi după Unirea cu România.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro