RODICA BUTEREZ (EX-CSM TÂGOVIȘTE), REZULTATE NOTABILE ÎN CAMPIONATUL DE VOLEI DIN GERMANIA

Date:

Polonia. Daniel Chițigoi a reușit 13 puncte în partida pierdută de echipa sa, ZAKSA Kedzierzyn Kozle, pe teren propriu, 1-3 cu liderul din Plus Liga, Jastrzebski Wegiel. Românul a avut o eficiență în atac de 45%. A servit foarte bine și a reușit și doi ași. Daniel continuă evoluțiile bune după ce etapa trecută, cu Zawiercie, își trecuse în cont 18 puncte! Din păcate, formația sa, campioana Europei, trece printr-o perioadă slabă și este abia pe locul 9 în clasament, cu 7 victorii și 8 înfrângeri.

Germania. SC Potsdam, formația Rodicăi Buterez, a câștigat așa cum era de așteptat cu 3-0 pe terenul ultimei clasate, Neuwied. Rodica a jucat tot meciul și a reușit 12 puncte, dintre care trei blocaje și un as. Ea a avut 35% procentaj de reușită în atac, iar pe preluare a avut 55% recepție pozitivă și 36% recepție excelentă. Potsdam e pe locul 4 în Bundesliga, cu 8 victorii și 6 înfrângeri.

Polonia. Chemik Police, liderul din Tauron Liga, în Polonia, formația la care evoluează Elizabet Inneh, a reușit a 8-a victorie consecutivă în 14 etape, și al 13-lea succes la general. Chemik a câștigat cu 3-0 în fața penultimei clasate, Palac Bydgoszcz. Eliza a fost menajată și a jucat doar puțin în setul 2 și apoi în cel de-al treilea. Și-a trecut în cont 8 puncte, cu un procentaj de reușită în atac de 55%.

Turcia. Guillermo Naranjo Hernandez are o revenire fantastică în Turcia,cu Galatasaray! După ce începuse campionatul foarte slab, două victorii și 7 înfrângeri, selecționerul naționalei feminine a României a legat cu Cim Bom Bom cinci victorii consecutive și a ajuns pe locul 7 în clasament! În ultima etapă, Galata a trecut clar cu 3-0, pe teren propriu, de Nilufer Belediyesi, adversara CSM Lugoj în sferturile de finală ale Challenge Cup. Galata a câștigat seturile la 22, 9 și 19!
Guillermo, alături de ceilalți antrenori din Turcia, au respectat regula impusă în Liga Sultanilor. S-au îmbrăcat elegant, tehnicianul României asortând la costum o cravată în culorile Galatasaray: galben-roșu.
Italia. Pas greșit făcut de Union Pinerolo, echipa Adelinei Ungureanu, în Serie A1. Pe teren propriu, Pinerolo a cedat 1-3 cu Il Bisonte Firenze. Românca a reușit cele mai multe puncte pentru echipa gazdă, 14, între care două blocaje și doi ași. Adelina a avut 43% procentaj de reușită pe mingile în atac, iar la preluare, 62% recepție pozitivă și 19% excelentă. Pinerolor rămâne pe locul 6 cu 7 victorii și 8 înfrângeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Un parc fotovoltaic va asigura în mare parte consumul public de energie electrică din  Târgoviște!

 În ultima  ședință de consiliu local, a fost aprobat...

Formarea profesioniștilor din educația timpurie, cu  finanțare prin PNRR

S-a lansat apelul de proiecte „Formarea profesioniștilor din educația...

Comunitatea din Mănești are în patrimoniu, o nouă investiție în domeniul educațional, noua Școală Drăgăești-Pământeni

Investiția în educație înseamnă investiție în viitorul comunității. S-a inaugurat...