RODICA BUTEREZ A SUFERIT O ACCIDENTARE ÎN MECIUL CU SPANIA

Mihai ROŞOIU

Accidentată în timpul meciului contra Spaniei, din ultima etapă a primului turneu al Grupei A din Golden League, Rodica Buterez (CSM Târgovişte) a primit veşti bune din partea medicilor care au consultat-o la Cluj-Napoca.
Cea mai bună veste este că nu este rupt nimic. Conform diagnosticului pus de doctori, ea a suferit o întindere a tendonului de la glezna piciorului drept. Că nu este ceva grav o dovedeşte şi faptul că piciorul este doar un pic umflat, iar jucătoarea noastră poate călca în el fără să aibă dureri insuportabile, aşa cum sunt cele de la o entorsă foarte serioasă de gleznă sau, şi mai rău, atunci când ceva este rupt pe la ligamentele din acea zonă.
Deocamdată nu se ştie însă dacă extrema României va putea face sau nu deplasarea în Franţa pentru turneul 2 din Golden League, care va avea loc de vineri până duminică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

S-AU STABILIT ECHIPELE CARE AU PROMOVAT ÎN LIGA A II-A

S-au disputat şi ultimele două partide din manşa retur a jocurilor de baraj pentru Liga 2, după ce Corona Braşov, Viitorul Şelimbăr şi Unirea Dej au obţinut promovarea sâmbătă.Lista celor cinci promovate în eşalonul secund s-a completat cu Dacia Unirea Brăila şi CSA Steaua, care au obţinut dreptul de participarea […]